Δελτίο Τύπου της Ν. Ε. Λευκάδας των ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Δελτίο Τύπου της Ν. Ε. Λευκάδας των ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με μια ξερή ανακοίνωση μερικών γραμμών ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας ενημερώνει την τοπική κοινωνία και όλες τις υγειονομικές υπηρεσίες, ότι για ένα δεκαήμερο δεν θα εφημερεύει το Αναισθησιολογικό Τμήμα και απλά …παρακαλεί «τα περιστατικά να διακομίζονται στα πλησιέστερα νοσοκομεία»!

Καμία άλλη εξήγηση για το λουκέτο, ουσιαστικά στο Νοσοκομείο.

Καμία φροντίδα για τους ασθενείς που νοσηλεύονται και ίσως χρειαστεί εσπευσμένα να χειρουργηθούν, κανένας προβληματισμός για τα επείγοντα περιστατικά που πιθανά χρειαστούν ανάνηψη και διασωλήνωση όλο αυτό το διάστημα.

Έτσι με πολύ μεγάλη ευκολία ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας αναγγέλλει   το κλείσιμο του Αναισθησιολογικού Τμήματος, σύμφωνα και με τις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την δημόσια Υγεία. Πολιτικές που συνοψίζονται στην πάγια απάντηση του νέου υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη: «το θέμα θα λυθεί μέσω σύμπραξης του Δημόσιου με τον Ιδιωτικό Τομέα!

Από την άλλη ο βουλευτής της ΝΔ στη Λευκάδα Θ. Καββαδάς, δεν βρήκε χρόνο     να ενεργήσει για το συγκεκριμένο πρόβλημα, είτε γιατί ασχολούνταν με προσλήψεις …αναισθησιολόγων, είτε με την συγκρότηση των υπηρεσιακών συμβουλίων και τις εκλογές στο Νοσοκομείο Λευκάδας! Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε την άποψή του για επιστροφή της δημόσιας Υγείας στον τόπο μας σε μέρες 2010-2015, που θεωρούσαμε ότι είχαμε οριστικά αφήσει πίσω.

29/9/2021

Από το Γραφείο Τύπου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *