Ανακοίνωση της Φιλαρμονικής Λευκάδας

Ανακοίνωση της Φιλαρμονικής Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 2 Ιουλίου 2021

Στις 12 Δεκεμβρίου 2020, ανήμερα της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνα, ημέρα κατά την οποία η Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας συμπλήρωσε τα 170 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας, τέθηκε σε λειτουργία και έγινε διαθέσιμη στο κοινό η ανανεωμένη ιστοσελίδα του σωματείου.

Με έμφαση στην μακρόχρονη ιστορία της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας μέσω της ιστοσελίδας παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για το ιστορικό του σωματείου, τους ιδρυτές, τους ευεργέτες, τους διατελέσαντες προέδρους και τους αρχιμουσικούς που πέρασαν από την Φ.Ε.Λ. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βρουν πληροφορίες επίσης για το κτήριο και το μουσείο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας, τα τμήματα, και τις μουσικές σχολές της Φ.Ε.Λ. αλλά και τη δυνατότητα να εγγραφούν ως μέλη του αρχαιότερου σωματείου της Λευκάδας ενώ μπορούν να διαβάσουν τις ανακοινώσεις και να ενημερωθούν για τις επερχόμενες εκδηλώσεις της Μπάντας.

Πλούσιο επίσης είναι και το αρχειακό υλικό που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα το οποίο διαχωρίζεται σε φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικό υλικό και ψηφιοποιημένο έντυπο υλικό ενώ για πρώτη φορά οι φίλοι της Φ.Ε.Λ. σε όλη την Ελλάδα μπορούν με μερικά κλικ να παραγγείλουν και να αποκτήσουν χρηστικά και αναμνηστικά προϊόντα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ιστοσελίδας, στηρίζοντας οικονομικά με τις αγορές τους την Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας.

Συνεχίζοντας τις συντονισμένες ενέργειες αναβάθμισης της διαδικτυακής παρουσίας της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια για την μετάφραση των περιεχομένων της ιστοσελίδας στην αγγλική γλώσσα προκειμένου οι ξενόγλωσσοι χρήστες να έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την ιστορία της Φ.Ε.Λ. και να μπορούν εν γένει να περιηγηθούν στον ιστότοπο.

Προσκαλούμε λοιπόν όσους φίλους του σωματείου γνωρίζουν άπταιστα την αγγλική γλώσσα και επιθυμούν εθελοντικά να αναλάβουν την μετάφραση από τα Ελληνικά στα Αγγλικά τμήματος του περιεχομένου, να υποβάλουν σχετικό αίτημα μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα της Φ.Ε.Λ. ( https://filarmoniki.gr/english/). 

      Εκ του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *