Θοδωρής Σολδάτος: Δεν συμμετέχω στις εκλογές

ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΘΟΔ.

30-12-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από 15 χρόνια αδιάκοπης συμμετοχής στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, έκτακτες και απρόβλεπτες προσωπικές συγκυρίες, μου επιβάλλουν να απέχω από τα ψηφοδέλτια των προσεχών εθνικών εκλογών.

Τον περασμένο μήνα υποβλήθηκα σε επιτυχή αγγειοπλαστική δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας και οι θεράποντες ιατροί μου συστήνουν προσωρινή διακοπή έντονων δραστηριοτήτων, για εύλογο χρονικό διάστημα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους συμπορεύτηκαν πολιτικά μαζί μου μέχρι σήμερα, όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου από το 2000 που πολιτεύτηκα για πρώτη φορά στις εκάστοτε εκλογικές μου δοκιμασίες, όσους εμπιστεύονται τις πολιτικές μου επιλογές και πλαισιώνουν με τη συμμετοχή τους τις πολιτικές μου δραστηριότητες και επιδιώξεις.

Είναι αυτονόητο ότι στις προσεχείς εθνικές εκλογές, συμπαρατάσσομαι ως στρατιώτης στην προσπάθεια που καταβάλλει η Νέα Δημοκρατία για να αλλάξει σελίδα η χώρα και να κατακτήσει οριστικά το δικαίωμα στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Οφείλω τέλος να καταθέσω δημοσίως τα συναισθήματα απογοήτευσης που με διακατέχουν, εξαιτίας της ανεπάρκειας και του καιροσκοπισμού εκείνου του πολιτικού δυναμικού της χώρας, μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, που αντί συνεννόησης σε μια από τις κρισιμότερες περιόδους της νεοελληνικής ιστορίας, επιλέγει να σύρει την πατρίδα σε εκλογές και επομένως για μια ακόμη φορά σε αβεβαιότητα και σε αστάθεια.

Θοδωρής Σολδάτος
Βουλευτής Λευκάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *