ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ ΑΤΤΕΞΕ: Παράνομη η διακήρυξη για ενοικίαση του Ξενοδοχείου

ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ 2

Δελτίο Τύπου της ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ ΑΤΤΕΞΕ

για την παράνομη διακήρυξη περί εκμίσθωσης του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ

Σήμερα περιήλθε σε γνώση μας από 20-11-2014 διακήρυξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΤΑΟΛ περί εκμίσθωσης του ξενοδοχείου μετά πλήρους ξενοδοχειακού εξοπλισμού, όπου εδράζεται ακόμη φορολογικά η επιχείρησή μας. Επ’ αυτής της διακήρυξης σημειώνουμε τα εξής:
1. Στα δικαστήρια αυτά κρίνεται ακόμη και θα κριθεί η νομιμότητα της διαδικασίας αποβολής. Μέχρι στιγμής έχει εκδοθεί προσωρινή μόνον απόφαση, η υπ’αριθμ. 425/2014 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας, η οποία απαγόρευσε την απόδοση χρήσης όλου του κινητού εξοπλισμού του ξενοδοχείου μας, αλλά και των παραρτημάτων και παρακολουθημάτων αυτού στο ΤΑΟΛ. Να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός έχει αγοραστεί από την εταιρεία μας και ανήκει σε εμάς.
2. Έτσι, δημιουργείται ζήτημα αστικής και ποινικής ευθύνης για όσους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) ενεργούν ή θα ενεργήσουν στο μέλλον σύμφωνα με την ανωτέρω διακήρυξη, όπως προβλέπεται από τον νόμο και ειδικά από την διάταξη του άρθρου 940 ΚΠολΔ παρ.3 (περί αποζημίωσης μετά την ακύρωση εκτέλεσης), σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 904 ΑΚ (περί αδικαιολόγητου πλουτισμού), αλλά και στην καλύτερη των περιπτώσεων σύμφωνα με τις ποινικές διατάξεις των άρθρων 331 ΠΚ (περί αυτοδικίας) και 232Α ΠΚ (περί μη συμμόρφωσης σε διάταξη δικαστικής απόφασης), αφού η προαναφερόμενη απόφαση απαγόρευσε την απόδοση του εξοπλισμού του ξενοδοχείου και η διοίκηση αναλαμβάνει μόνη της το σχετικό δικαίωμα αυθαίρετα και παράνομα, χωρίς δικαστική εντολή.
Ενόψει αυτών καταγγέλλουμε απερίφραστα την προαναφερόμενη παράνομη ενέργεια του ΤΑΟΛ και επιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας.
Λευκάδα, 21-11-2014

Για την ΙΟΝΙΟΝ STAR ΑΤΤΕΞΕ

Ο νόμιμος εκπρόσωπος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *