Β. Μίχας: Οι γιατροί του ΓΝΛ διαψεύδουν την ΠΟΕΔΗΝ

Β. Μίχας: Οι γιατροί του ΓΝΛ διαψεύδουν την ΠΟΕΔΗΝ

(Φωτο:FORTSALEFKADA.gr)

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» επισήμανε ο Βησσαρίωνας Μίχας, διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, το νέο κτίριο του οποίου εγκαινιάστηκε πριν από μερικές ημέρες παρουσία του πρωθυπουργού μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο με αφορμή δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι εξαιτίας των εγκαινίων κινδύνευσαν ασθενείς.

Ο κ. Μίχας στον Στάθη Σχινά τόνισε ότι «αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα αυτό το σωματείο που λέγεται ΠΟΕΔΗΝ και δήθεν αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα, αντιπροσωπεύει συνδικαλιστικά τους εργαζόμενους» εξηγώντας ότι η πηγή της παραπληροφόρησης είναι από εκεί και πως το νέο νοσοκομείο «είναι το πλέον σύγχρονο της Ελλάδας» παρά τις όποιες ελλείψεις που καλύπτονται, καθώς η μελέτη έγινε το 2002.

Ο διοικητής τόνισε ότι «αυτοί συνέχεια με ψέματα υπονομεύουν το ΕΣΥ συστηματικά και μόνιμα όλη την περίοδο από το 2015 και μετά έτσι και τώρα έβγαλαν μια κατάπτυστη ανακοίνωση που πέρα από τον πανικό και τον φόβο που προσπάθησαν να σπείρουν στους κατοίκους διασύρουν τους ίδιους τους εργαζόμενους, που έδωσαν πραγματικά μάχη με τον χρόνο, εργάστηκαν σκληρά για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε μέσα σε ταχύτατο χρόνο τη μεταφορά με κάθε ασφάλεια από το παλιό νοσοκομείο στο νέο νοσοκομείο.

Άλλωστε βγήκαν και οι συνάδελφοι γιατροί, γιατί τυχαίνει να είμαι γιατρός στο σύστημα υγείας, και τώρα αυτήν την περίοδο κάνει και διοικητικά καθήκοντα, είμαι διοικητής βέβαια αλλά η βασική μου ειδικότητα είναι οδοντίατρος του ΕΣΥ, αυτοί οι άνθρωποι πάλεψαν να εκτελέσουμε με κάθε λεπτομέρεια το επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο το έφτιαξε το νοσοκομείο σε συνεργασία με την ΥΠΕ, σε συνεργασία με το υπουργείο, και με το ΕΚΕΠΥ. Λες και εμείς κάναμε μια τέτοια μετακίνηση ανθρώπων, υλικοτεχνικού εξοπλισμού από το παλιό νοσοκομείο στο νέο.

Αλλά βρήκαν οι συνάδελφοι τους γιατροί, διευθυντές κλινικών, που δήθεν είχαν καταγγείλει, βγήκαν δημόσια στην τηλεόραση της ΕΡΤ3 και το διέψευσαν, της ΕΡΤ1 και το διέψευσαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το οξυγόνο, καθώς το νέο νοσοκομείο έχει γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου που μπορεί να εφοδιάσει αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα όλα τα νοσοκομεία της δυτικής Ελλάδας. Και αυτή τη νέα τεχνολογία έχουν μόλις περίπου 15 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα και βοηθάει στην απεξάρτηση από τις εταιρίες που μονοπωλούν τον χώρο και μειώνει και το σχετικό κόστος.

(Πηγή: www.stokokkino.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *