Πολίτης διορθώνει τροχονόμο που έκοψε λάθος κλήσεις!

Πολίτης διορθώνει τροχονόμο που έκοψε λάθος κλήσεις!

O τροχονόμος το έκανε το λάθος του κι ένας πολίτης φρόντισε να τον διορθώσει. Ετοίμασε οδηγίες σε όσους έφαγαν λάθος κλήσεις με τρόπους ακύρωσης!

Μόνο στην Καρδίτσα συμβαίνουν αυτά ή μόνο στην Ελλάδα; Ο τροχονόμος έκοψε κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα… μόνο που σε εκείνο το σημείο επιτρεπόταν μια χαρά η στάθμευση.

Ένας πολίτης που κατάλαβε το λάθος φρόντισε να ψάξει το περιστατικό κι ετοίμασε οδηγίες με τρόπους ακύρωσης της κλήσης! Έπειτα, αφισοκόλλησε όλη την περιοχή.

Τσάμπα ταλαιπωρία για τους ανθρώπους…

Πολίτης διορθώνει τροχονόμο που έκοψε λάθος κλήσεις!

Πηγή:protothema.gr

*****

[Σημείωση Σύνταξης του FORTSALEFKADA.gr: Πηγή ανωμαλίας αλλά και αυθαιρεσίας των ελεγκτικών οργάνων, που συχνά ευθύνονται για τέτοιες τραγελαφικές καταστάσεις, είναι ο τελευταίος ΚΟΚ που ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί(!) ο οποίος εκτός απ΄ τα εξοντωτικά πρόστιμα (μέχρι και έναν μισθό για μια απλή και ενίοτε  ασαφή και αμφισβητούμενη τροχαία παράβαση) στέρησε απ΄ τον πολίτη το δικαίωμά του να έχει τον φυσικό του δικαστή και τον ρίχνει βορά στην ευθυκρισία -ή την ανεπάρκεια- του εκάστοτε οργάνου.

Για παράδειγμα  πρόσφατα ένας συμπολίτης μας πήρε κλήση “αξίας” 350 ευρώ παρακαλώ για υποτιθέμενη υπέρβαση του ορίου ταχύτητας των 50 Χιλιομέτρων την ώρα, που βασίζονταν σε μια σκοτεινή και εντελώς ασαφή φωτογραφία από κάμερα. Μόνο που η φωτογραφία δεν δείχνει σχεδόν τίποτα, ούτε αν είναι όντως το αυτοκίνητο, ούτε που βρίσκεται, ούτε καν η κατεύθυνση του, ούτε και καμιά πινακίδα βέβαια με το σχετικό όριο ταχύτητας! Που με άλλα λόγια σημαίνει πως εσύ είσαι υποχρεωμένος να δεχθείς ότι σου προσάπτουν, χωρίς καμιά δυνατότητα άμυνας, ακόμα κι αν μπορείς ν΄ αποδείξεις πως το αυτοκίνητό σου δεν βρίσκονταν τότε εκεί…. Το χειρότερο όμως είναι πως η υποτιθέμενη παράβαση έγινε πριν από 13 ολόκληρους μήνες(!) που σημαίνει πως άντε εσύ να ξέρεις αν ήσουν και που ήσουν τότε!!  Τριτοκοσμική απονομή της νομιμότητας δηλαδή, παρά την φαινόμενη τεχνολογική τεκμηρίωση…]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *