Ξετυλίγεται το κουβάρι των παράνομων συνταγογραφήσεων

Ξετυλίγεται το κουβάρι των παράνομων συνταγογραφήσεων

Υπόθεση παράνομων συνταγογραφήσεων και στο Νοσοκομείο Καβάλας;

Ερώτημα απηύθυνε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να τεθούν 2 γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας σε δυνητική αργία.

Κώστας Φιλίδης – Στο Κόκκινο
Αυτή η εξέλιξη προέκυψε ως επακόλουθο απόφασης του διοικητή του Νοσοκομείου, Τάσου Καρασαββόγλου, ο οποίος θέτει τους δύο γιατρούς σε αναστολή άσκησης καθηκόντων.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι γιατροί φέρονται ως κατηγορούμενοι για παράνομες συνταγογραφήσεις επιθεμάτων, με συνέπεια την οικονομική ζημία του Δημοσίου, γεγονός που φαίνεται να διαπιστώθηκε από σχετικούς ελέγχους που πραγματοποίησαν οι Υπηρεσίες του Υπουργείου.
Η υπόθεση, προφανώς, θα έχει συνέχεια, καθώς στις σχετικές διαδικασίες εμπλέκονται το Νοσοκομείο Καβάλας, η 4η Υγειονομική Περιφέρεια και το ίδιο το Υπουργείο.
Το «Κόκκινο Καβάλας» απευθύνθηκε στον κ. Καρασαββόγλου, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, παραπέμποντάς μας στο Υπουργείο, το οποίο πλέον έχει την ευθύνη διαχείρισης της υπόθεσης.
(Πηγή:left.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *