Παραιτήθηκε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς!

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα κατέθεσε πριν από λίγο στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση στην αποψινή συνεδρίαση ο βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς, ενάμισι μόλις χρόνο μετά την εκλογή του.

Ο ίδιος σαν αιτία της παραίτησής του επικαλείται προσωπικούς λόγους, άνθρωποι του περιβάλλοντός του όμως μας είπαν ότι ευρίσκονταν υπό πίεση κατά το τελευταίο διάστημα, κάτι που αποδίδουν στο γεγονός ότι συνειδητοποίησε πως ήταν σοβαρό λάθος η παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο, που τον έφερε αντιμέτωπο με πολλούς ψηφοφόρους αλλά και με αρκετούς κομματικούς συνεργάτες του.

Άνθρωπος που είναι ιδιαίτερα κοντά στον πρώην -πλέον- βουλευτή, μας εκμυστηρεύτηκε ότι το ενδεχόμενο της παραίτησης άρχισε να τον απασχολεί μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας, την οποία παρακολούθησε με προσοχή από το ιντερνετικό ραδιόφωνο. Κάτι που άκουσε εκεί τον έβαλε προφανώς σε σκέψεις και οι οποίες τελικά εξελίχθηκαν σε παραίτηση.

Την βουλευτική έδρα της Λευκάδας καταλαμβάνει ο Α’ επιλαχών της Ν.Δ. που είναι ο δεύτερος κατά σειράν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *