Συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην έκθεση παραδοσιακών προϊόντων της Θεσσαλονίκης

%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%bf
Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την προώθηση των συμφερόντων των μελών του και ειδικότερα των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων του Νομού, αποφάσισε τη συμμετοχή του φορέα στην έκθεση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Το περίπτερο του φορέα εντάσσεται στο περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 11/9 παρουσία του Προέδρου, κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση, του Αντιπροέδρου, κ. Γιώργου Μπουρδάρα, του Προέδρου της ΚΕΕΕ, κ. Κων/νου Μίχαλου και των μελών της Δ.Ε. της ΚΕΕΕ, ενώ η έκθεση πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τη προσεχή Κυριακή 18/9.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση στο περίπτερο της ΚΕΕΕ και ειδικότερα της Λευκάδας ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, γεγονός που πιστοποιεί αφενός μεν την ποιότητα των προϊόντων του τόπου και αφετέρου δε την ανάγκη της υιοθέτησης της πρότασης του Επιμελητηρίου για μίσθωση μεγαλύτερου περιπτέρου κατά τη διοργάνωση της έκθεσης την επόμενη χρονιά.
Η διοίκηση του φορέα αισθάνεται αφενός μεν την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παραγωγούς του Νομού που απέστειλαν προϊόντα στην εν λόγω έκθεση και δεσμεύεται ότι για την επόμενη διοργάνωση θα υπάρξει μεγαλύτερη προετοιμασία, ενώ θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο της πώλησης προϊόντων σε αυτή.
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *