Η Επτανησιακή Αναγέννηση ζητά την διατήρηση των Κτηματολογικών Γραφείων στα Ιόνια νησιά

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓ. (ΣΗΜΑ)
ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Π.Σ.Ι.Ν. & ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:
1)ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 300 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,
2) Διατήρηση των Κτηματολογικών Γραφείων των Ιονίων Νήσων: Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου και ενέργειες κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κατ΄ άρθρο 8.1 του Κανονισμού του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων κ. Χρήστο Μωραίτη,

Κέρκυρα 21 Φλεβάρη 2016
Κύριε Πρόεδρε,
Με βάση το άρθρο 8 παρ. 1 του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, που έχει εκδοθεί και ψηφισθεί κατά νομοθετική εξουσιοδότηση,:
«1. Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου καταρτίζει την ημερήσια διάταξη, στην οποία αναγράφει υποχρεωτικά τα θέματα που προτείνει ο περιφερειάρχης, η οικονομική επιτροπή και ένα θέμα από κάθε παράταξη. Η ημερήσια διάταξη θα περιλαμβάνει και ένα τακτικό θέμα από κάθε παράταξη.»
Η παράβαση της υποχρέωσης αυτής του Προέδρου συνεπάγεται ακυρότητα. Πέραν της παραβίασης της δημοκρατικής νομιμότητας.
Οι συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη, είναι συνεδριάσεις και σας δεσμεύουν σε όλες τις υποχρεώσεις σας και ειδικότερα όσον αφορά την εγγραφή στην Η.Δ. τουλάχιστον ενός θέματος από τη παράταξή μας. Τη νομική σας αυτή υποχρέωση κατά σύστημα δεν την έχετε τηρήσει . Ελπίζω να μη χρειασθεί να επανέλθω.
Κατά συνέπεια, κατ΄άρθρο 8.1 του Κανονισμού Λειτουργίας του ΠΣΙΝ,
ΖΗΤΑΜΕ
Την εγγραφή δύο θεμάτων στην επόμενη ημερήσια διάταξη:
Το πρώτο ως δικαιούμαστε πρωτολείως και το δεύτερο ως επίσης δικαιούμαστε και εσείς υποχρεούσθε γιατί μας το χρωστάτε που δεν το αναγράψατε σε προηγούμενη συνεδρίαση:
1ο ΘΕΜΑ: Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 300 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΝΑΥΜΑΧΙΑ-ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (1716) ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,

2ο ΘΕΜΑ: Διατήρηση των Κτηματολογικών Γραφείων των Ιονίων Νήσων: Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου και ενέργειες κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που σχεδιάζει τη κατάργησή τους και τη μεταφορά τους σε Γιάννενα και Πάτρα, που θα είναι και πράξη- ταφόπλακα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Εμπρόθεσμα θα σας σταλεί η εισήγησή μας για τον εορτασμό των 300 χρόνων από τη νικηφόρα ναυμαχία-πολιορκία της Κέρκυρας.
Για την απειλούμενη-επικείμενη κατάργηση των Κτηματολογικών Γραφείων της Επτανήσου σας έχω στείλει εισήγηση από τις 21 Γενάρη 2016.

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος
Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ
Τηλ.: 26610 37627,6944 624 839, fax: 2661 0 48517

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *