Οι περιπέτειες μιας συμπολίτισσας

Το παρακάτω φωτορομάντσο είναι αφιερωμένο στην δημοτική μας Αρχή και εξαιρετικά αφιερωμένο στον αντιδήμαρχο κ. Νικητάκη, τον γνωστό προστάτη των πεζών, των μητέρων με τα καροτσάκια και των αναπήρων συμπολιτών μας…

Οι περιπέτειες μιας συμπολίτισσας

Μεσημεράκι στην παραλία “Γολέμη” της πόλης μας σήμερα Δευτέρα 3 Δεκέμβρη του σωτηρίου έτους 2018…

Οι περιπέτειες μιας συμπολίτισσας

Μια συμπολίτισσά μας προσπαθεί να ανέβει πεζή στο πεζοδρόμιο της Γολέμη προς την κατεύθυνση του Αγίου Μηνά… Όμως αυτό είναι κατειλημμένο από σταθμευμένα οχήματα, που πιάνουν όχι μόνο το πεζοδρόμιο, αλλά και το οδόστρωμα της ανόδου ολόκληρο!

“Και τώρα από που περνάνε;” φαίνεται να απορεί η γυναίκα…

Οι περιπέτειες μιας συμπολίτισσας

Όχι μόνο δεν περνάει άνθρωπος απ΄ τις “χαραμάδες” ανάμεσα στ΄ αυτοκίνητα, αλλά έρχεται και λεωφορείο που πιάνει κι ολόκληρο το αντίθετο ρεύμα του οδοστρώματος!

Οι περιπέτειες μιας συμπολίτισσας

Αποπειράται ξανά μήπως και περάσει , όμως η κίνηση των αυτοκινήτων είναι συνεχής κι η “επιχείρηση διέλευση” καταλήγει άκρως επικίνδυνη…

Οι περιπέτειες μιας συμπολίτισσας

Μπα! Τζίφος κι εδώ…

Οι περιπέτειες μιας συμπολίτισσας

Και τελικά το παίρνει απόφαση πως “δεν περνάς κυρά Μαρία, δεν περνάς από δώ” (που της τραγουδούν οι άρχοντές μας) και ανακρούει πρύμας με προφανή σκοπό να μπει στο παρακείμενο στενό, να φθάσει μέχρι τον πεζόδρομο της αγοράς, να πάρει το επόμενο στενό και να ξαναβγεί στη Γολέμη για να συνεχίσει την πορεία της. (Αν βέβαια δεν βρει κι άλλο μπλοκ παρκαρισμένων παραπάνω, κάτι που μόνο απίθανο δεν είναι…)

 

2 σχόλια

  1. Ο Νικητάκης φταίει ή ο κάφρος που παρκάρισε πάνω στο πεζοδρόμιο;
    Για το θέμα είστε ο τελευταίος που δικαιούσθε να ομιλείτε μετά τον αγώνα που κάνατε για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα στο παραλιακό πεζοδρόμιο της Σικελιανού. Αγώνα να παρκάρουν τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο της Σικελιανού με φαιδρότατες αιτιάσεις για το Δήμαρχο, αιτιάσεις πάλι για τη Δημοτική Αρχή γιατί παρκάρουν στο πεζοδρόμιο της Γολέμη. Ούτε στο κρύο ούτε στη ζέστη τον πιάνει κανείς το Σχολιαστή.
    Αχ και να είχε κάτσει εκείνη η συμπεθεριά τι καλά και τι διαφορετικά θα ήταν όλα

  2. Όχι, δεν φταίει ούτε ο Νικητάκης ούτε η δημοτική Αρχή, το βρήκες. Φταίει ο …Χατζηπετρής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *