ΕΥΘΥΜΑ

Η φωτο (Νο 2) της ημέρας: Μιχάλης ολ-γουέδερ!

Η φωτο (Νο 2) της ημέρας: Μιχάλης ολ γουέδερ!

Μετά την παρόμοια (selfy) φωτογραφία με τον Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα, ο Μιχάλης επανέλαβε την υπέρβαση και σήμερα με τον Βαγγέλα, αποδείχνοντας πως είναι all weather και παντός κόμματος person! Συνυπολογίζοντας δε κανείς και τις περίπου αντίστοιχες επιδόσεις του big brother, αναρωτιέται: Μήπως πρόκειται για ζήτημα DNA τελικά?

Τι θα ψηφίσουν τα ζώα στις εκλογές!

Τι θα ψηφίσουν τα ζώα στις εκλογές!

Πολύ μας απασχολούν τελευταία οι εκλογές, με κεντρικό προβληματισμό μας τι θα ψηφίσουν οι άνθρωποι. Έτσι όμως αδικούμε τα ζωντανά, τα οποία διεκδικούν κι αυτά το δικαίωμά τους ν΄ αποφασίζουν τα του οίκου τους. Το FORTSALEFKADA για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί και εδώ σας έχει μια έγκυρη και τεκμηριωμένη έρευνα για τις εκλογικές προτιμήσεις των ζώων! Απολαύστε την: *** *** …

Και νέος υποψήφιος δήμαρχος στη σκηνή!

Κατεβαίνει νέος υποψήφιος δήμαρχος!

Ο δημοφιλέστατος Τεό Μπατιάλης κατέρχεται στις εκλογές σαν ο νέος υποψήφιος κι οι φίλοι του είναι αισιόδοξοι πως θα εκλεγεί από την πρώτη κιόλας Κυριακή! Γιατί ΤΕΟ σημαίνει δύναμη!!

Η φωτο της βραδιάς: Έτοιμο Επιτελείο!

Η φωτο της βραδιάς: Έτοιμο Επιτελείο!

Στην φωτο της βραδιάς βλέπετε έτοιμο το επιτελείο του νέου Αντιπεριφερειάρχη! Από δεξιά προς τ΄ αριστερά: Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης, η γραμματέας του, ο σεκιουριτάς (στην αγκαλιά της) και ο οδηγός του!