Ο Ορφέας για την 2η Έκθεση των Λευκαδίων Ζωγράφων

Ο Ορφέας για την 2η Έκθεση των Λευκαδίων Ζωγράφων

Άγγιξαν τις καρδιές όλων των Λευκαδιτών οι «Αναμνήσεις»  της 2ης Έκθεσης Ζωγράφων της Λευκάδας

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή τόσο ζωγράφων όσο και  Λευκαδιτών που ήρθαν να δουν τα έργα ολοκληρώθηκε η 2η Έκθεση Ζωγράφων στην Λευκάδα. Η έκθεση έλαβε χώρα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 155η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και τον Δήμο Λευκάδας.

Ο Ορφέας για την 2η Έκθεση των Λευκαδίων Ζωγράφων

Το θέμα της φετινής έκθεσης ήταν οι “ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ» και είναι πραγματικά συγκινητικό και  εντυπωσιακό συνάμα πόσες ωραίες αλλά και έντονες αναμνήσεις έχει προσκαλέσει ο μικρός μας τόπος οι οποίες μένουν χαραγμένες για πάντα μέσα μας και εκδηλώνονται μέσω του καμβά. Αποδεικνύεται άλλη μία φορά πως η Λευκάδα είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης και καλλιέργειας και ο κόσμος με την μεγάλη προέλευσή του στην έκθεση το εκτίμησε ιδιαίτερα αυτό.

Ο Ορφέας για την 2η Έκθεση των Λευκαδίων Ζωγράφων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» θέλει να ευχαριστήσει από καρδίας τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες που μας εμπιστεύθηκαν άλλη μια χρονιά τα έργα τους με την ευχή η συμμέτοχη τους στην έκθεση να αποτελέσει μια ωραία ανάμνηση. Ευχαριστούμε επίσης θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και τον Δήμο Λευκάδας για την αγαστή συνεργασία που είχαμε καθ’όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 155η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, το Πνευματικό Κέντρο για την διάθεση της αίθουσας Τέχνης “Θεόδωρος Στάμος” στην πλατεία Μαρκά και τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την 2η Έκθεση Ζωγράφων στην Λευκάδα.

Εκ του ΔΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *