Η θεατρική παράσταση του Σωματείου “Παλεστρίνα”

Η θεατρική παράσταση του Σωματείου «Παλεστρίνα»
Στις 17/2/2019 δόθηκε η παράσταση Κάθε Δευτέρα Χωρίζουμε? στο Φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου Λευκάδος, μια διοργάνωση του Μουσικού, Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Σωματείου “ΠΑΛΕΣΤΡΙΝΑ”.
Σαν Πρόεδρος του Σωματείου, ευχαριστώ όλους όσους παραβρέθηκαν και βοήθησαν στην εκπλήρωση του Κοινωνικού Σκοπού της παράστασης μας!
Αρχικά ευχαριστώ τα κορίτσια μου από το θεατρικό εργαστήρι του Ωδείου, Τάνια Κουκουλιώτη Olga Logotheti ,Christina Kondilatou, Maria Nastoulli,  Violetta Stavraka.
Όλα τα μέσα που μας διαφήμισαν!
Τον Lucky Luke , το Typocenter,τον Φώντα Κοψιδά και τον Ζώη Αυγερινό.
Ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Κ. Σέρβο που εκπροσώπησε την Δημοτική Αρχή, τον υποψήφιο Δήμαρχο κ.  Χ .Καλό και τον επίσης υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ι. Λιβιτσάνο για την στήριξη του, παρότι η παρουσία του κατέστη αδύνατη λόγω ασθενείας.
Πιο πολύ ευχαριστώ τους υπέροχους φίλους /ες και τον Πρόεδρο Γ. Λογοθέτη από το Πολιτιστικό Στέκι ΑΓΕΡΜΟΣ, καθώς και τον Πρόεδρο του  Μουσικοφιλολογικού Ομίλου ΟΡΦΕΑ κ. Α. Καραβία.
Περισσότερο απ όλους όμως, ευχαριστώ τον καθένα από σας,γνωστό ή άγνωστο, που ανταποκρίθηκε με ευαισθησία στο Κάλεσμα μας.
Να είμαστε όλοι Καλά και να Βρισκόμαστε μέσα από την Τέχνη, Πάντα για Καλό!
Ζωή.Λ.Σκιαδά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *