Πανλευκάδιος και Λευκάτας έκοψαν την πίτα τους

Πανλευκάδιος και Λευκάτας έκοψαν την πίτα τους

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Πανλευκάδιου και Λευκάτα

Χθες Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας τα σωματεία του Πανλευκάδιου και του Λευκάτα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σε μια όμορφη γιορτή που διοργάνωσε ο Πανλευκάδιος.

Στην κοπή παρευρέθηκε σύσσωμο  το Δ.Σ. και των δυο ομάδων, τα τεχνικά team, ποδοσφαιριστές, φίλοι της ομάδας και πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής. Επίσης το  παρών έδωσαν όλα τα τμήματα της ομάδας του Πανλευκάδιου, που αποτελεί ένα οργανωμένο σωματείο, από το αντρικό τμήμα, το γυναικείο, την ομάδα του Λευκάτα αλλά και τα τμήματα υποδομών.

Πανλευκάδιος και Λευκάτας έκοψαν την πίτα τους

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής,   ο Πρόεδρος του εμπορικού  Επιμελητήριου Λευκάδας  κ. Σκιαδαρέσης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ. Τζίμας Κων/νος και ο καλεσμένος από την ομάδα του Παναιτωλικού ο κ. Θεοδοσίου Δημήτριος, ο οποίος και βραβεύτηκε.

Πανλευκάδιος και Λευκάτας έκοψαν την πίτα τους

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, ενώ μετά από την ομιλία του Προέδρου του Πανλευκάδιου κ. Μιχάλη Κατωπόδη και του Προέδρου του Λευκάτα κ. Κονιδιάρη Βασίλη, καλέστηκαν στο βήμα και απηύθυναν χαιρετισμό κάποιοι από τους επίσημους καλεσμένους.

(Πηγή:www.GoSports.gr)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *