Εξαιρετική η MBA Μόσχας μέσα στη Λευκάδα

Εξαιρετική η Mba Μόσχας μέσα στη Λευκάδα

Σαφώς ανώτερη η MBA Μόσχας στον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου του EuroCup Women, καθώς επικράτησε στο Κλειστό της Λευκάδας της ομάδας μας με σκορ 56-82.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι Ρωσίδες πήραν το πάνω χέρι και με εξαίρεση μια μικρή αντεπίθεση της Νίκης Λευκάδας, όταν και μείωσε στο -2 (17-19) στην αρχή της δεύτερης περιόδου, δε δυσκολεύτηκαν στο να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Η MBA πέτυχε 12 τρίποντα, επικράτησε εμφανώς ειδικά στην γραμμή της περιφέρειας, ενώ η ομάδα μας επιθετικά έμεινε σε ρηχά νερά. Πρώτη σκόρερ του αγώνα και της Νίκης η Jade Walker με 22 πόντους.

Δείτε φωτογραφίες του αγώνα μέσα από το επίσημο site της διοργάνωσης ΕΔΩ!

Δεκάλεπτα: 15-19, 25-36, 40-60, 56-82

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ε. 10, Σύρρα, Παπαμιχαήλ, Γουόκερ 22 (1), Μπαλτά 5 (1), Νάιτ 10 (1), Κοντογεώργου, Στιεπάνοβιτς 9

MBA ΜΟΣΧΑΣ (Ντιρατσουγιάν, Αντρουτσένκο): Νιζάμοβα 12 (2), Βαρλάμοβα, Σίτνιακ 11 (1), Στόλιαρ 4 (1), Σάποβα 7 (1), Λεσκόβτσεβα 15 (1), Πίλσοβα, Τορόποβα 1, Καϊτούκοβα 5 (1), Γκλόντι 19 (5), Πσάρεβα 8

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νίκος Δουβίτσας: «Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα που έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε και ήρθε αυτή η διαφορά. Αυτά τα παιχνίδια μόνο καλό μας κάνουν και πρέπει να μας κάνουν καλύτερους»

Jade Walker: «Κερδίζουμε εμπειρίες μέσα από αυτούς τους αγώνες και το υψηλό επίπεδο του EuroCup. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα ώστε να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτερες στη συνέχεια»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *