Μετάλλιο η Ιωακειμίδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25/06/2017 διεξήχθη στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ με συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με την Γεωργιάννα Ιωακειμίδου στο άλμα εις ύψος, τον Κων/νο  Ζαμπέλη στο άλμα εις μήκος και το Δημήτρη Χαλικιά στα 200μ.

Η επιτυχία ήρθε για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη Γεωργιάννα, η οποία με άλμα στα 1,65μ κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση του βάθρου, μαζί με την περσινή πρωταθλήτρια του Νεάνιδων, Αλίκη Παδιώτη του Σπάρτακου Ιωαννίνων, αφού έκαναν ακριβώς τα ίδια άλματα. Αυτή η κατάταξη της εξασφαλίζει θέση στην Εθνική Ομάδα Π/Κ και συμμετοχή στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου, που θα διεξαχθεί φέτος στη Λάρισα στις 2 και 3/08/2017.

Ο Κων/νος Ζαμπέλης με άλμα στα 6,29μ το πρωί της Κυριακής, κατάφερε να προκριθεί στον απογευματινό τελικό, όπου με άλμα στα 6,32μ κατέλαβε την 9η θέση.

Ο Δημήτρης Χαλικιάς στον πρωινό προκριματικό πέτυχε μέτριο χρόνο (24’’ 89) και δεν κατάφερε να προκριθεί σε καμία τελική σειρά.

Η Γεωργιάννα και ο Κων/νος συνεχίζουν την προετοιμασία τους, αφού θα λάβουν μέρος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεάνιδων, που θα διεξαχθεί στην Κατερίνη στις 8 και 9/07/2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *