Δεν κατάφερε να πάει στον τελικό η Νίκη που ηττήθηκε απ΄τον Πανιώνιο με 63-50

Παρά το ονειρικό ξεκίνημα της Νίκης στον ημιτελικό του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών με τον Πανιώνιο μέχρι τα μισά του πρώτου δεκαλέπτου που αιφνιδίασε τον αντίπαλο και προηγήθηκε με 9 πόντους, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Έτσι αφού πάλαιψε για 35 λεπτά περίπου το ματς, με μια διαφορά που έπαιζε από 1 μέχρι 5 πόντους, στο τελευταίο πεντάλεπτο όχι μόνο δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να προηγηθεί, αλλά η διαφορά ανέβηκε στους 13 πόντους με αποτέτλεσμα να ηττηθεί με τελικό σκορ 63-50.

Κατόπιν αυτού στον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός που νίκησε των Πρωτέα με 29 πόντους διαφορά  και ο Πανιώνιος.

Η ήττα για την Νίκη ήρθε σαν αποτέλεσμα της χαλαρής άμυνας που επέτρεπε στον αντίπαλο τα εύκολα καλάθια, στα ρημπάουντ που υπερίσχυσε κατά κράτος η ομάδα της Νέας Σμύρνης καθώς και στα πολλά λάθη της ομάδας μας, κυρίως στο 2ο και στο 4ο δεκάλεπτο. Επί πλέον η ομάδα μας υπήρξε εντυπωσιακά άστοχη κατά διαστήματα, ενώ θα πρέπει να πούμε πως υπήρξαν και αρκετά φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών σε βάρος της.

Πέρα όμως απ΄αυτά, η συμμετοχή της ομάδας μας στο Final Four του Κυπέλλου δεν παύει να είναι μια σπουδαία διάκριση για την Νίκη που κάνει περήφανη τη Λευκάδα, αλλά και πηγή σημαντικών εμπειριών για την ομάδα.

Θα ακολουθήσει αναλυτικότερο ρεπορτάζ για τον αγώνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *