Το αργυρό βραβείο πήρε η πρόταση του Επιμελητηρίου για το brand name της Λευκάδας

Μια πολύ σημαντική διάκριση πήρε χθες (Τρίτη 21-3-17) το Επιμελητήριο Λευκάδος από τα Travel Awards 2017 που έγιναν στην Αθήνα, για την πρόταση του brand name της Λευκάδας που δημιούργησε και παρουσίασε στις 11 Μαρτίου στη Λευκάδα. Απέσπασε το αργυρό βραβείο στην προαναφερόμενη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό να  αναδείξει τις καλύτερες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες στον χώρο του τουρισμού.

Η τελετή της εκδήλωσης και η βράβευση έγινε στο Ιntercontinental της Αθήνας, με παρουσιαστές τη Τζένη Μελιτά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ήταν η Μάγια Τσόκλη, ενώ μεταξύ των μελών της υπήρχαν προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους όπως  ο Γιάννης Τσεκλένης κι ο Λευτέρης Λαζάρου.

Στην φετεινή αυτή διοργάνωση η υποβολή υποψηφιοτήτων αυξήθηκε κατά 24%, ενώ υπήρξε και έντονος ανταγωνισμός σε νέες και ανανεωμένες κατηγορίες βράβευσης όπως: Destination Branding, Guest Experience και Tourist Attraction.  Τα Tourism Awards διοργανώνονται από την Boussias Communications και την έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

To βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης μαζί με τον σύμβουλο του Επιμελητηρίου στα θέματα του τουρισμού (και ουσιαστικά δημιουργό του brand name) κ. Γιάννη Μιχαηλίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *