Η Δόξα Λευκάδας έκοψε την πίτα της και βράβευσε τους “μικρούς” της

1 ΑΡΧΙΚΗ

Πανηγυρικό κι αισιόδοξο το κλίμα το Σάββατο (6-2-16) το βραδάκι στο αίθριο του εμπορικού κέντρου “the City“, όπου η ομάδα του μπάσκετ “Δόξα Λευκάδας” έκοψε την πίτα της και βράβευσε τους “μικρούς” της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (στην κατηγορία τους) κατά την περσινή περίοδο.

Ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Κουκουμπρής στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς, τους φιλάθλους και όλους όσους στηρίζουν την ομάδα, ενώ ευχήθηκε την άνοδο της ομάδας στην Α-1 κατηγορία.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν ο προπονητής της παιδικής ομάδας  Δημήτρης Κόγκας κι οι παίχτες για την κατάκτηση του περασμένου πρωταθλήματος αλλά και για τις επιτυχίες τους και στην τρέχουσα περίοδο κι ύστερα ο εφημέριος του Αγίου Μηνά ευλόγησε την πίτα.

Μετά ο πρόεδρος κάλεσε τον βουλευτή Λευκάδας και παλιό πρόεδρο της Δόξας Θανάση Καββαδά για να κόψει την πίτα, όχι σαν βουλευτή, όπως ξεκαθάρισε αστειευόμενος, αλλά σαν άνθρωπο της ομάδας, πρώην πρόεδρο και  σημερινό μέλος του Δ.Σ. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο βουλευτής  ήταν ο μοναδικός “επίσημος” στην εκδήλωση (απ΄την οποία απουσίαζε ακόμη κι ο εντεταλμένος αθλητισμού του Δήμου!). Γι αυτό προφανώς  έπεσε και το σχετικό καρφί, ότι “χαιρόμαστε που στην πρώτη γραμμή εδώ δεν κάθονται επίσημοι, αλλά κάθονται βραβευμένοι αθλητές” που προκάλεσε θύελλα χειροκροτημάτων…

Ο βουλευτής έκανε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, στην δική του προεδρική θητεία, τότε που ο στόχος ανόδου της ομάδας σε εθνική κατηγορία φαίνονταν άπιαστος για πολλούς, όπως είπε κι όμως επιτεύχθηκε. Και κατέθεσε την βεβαιότητά του πως αυτή τη χρονιά η Δόξα θα καταφέρει πρώτα να βρεθεί στην τετράδα των πλέϋ οφ και στην συνέχεια θα κάνει το μεγάλο βήμα στην Α-1! Ευχήθηκε καλή επιτυχία και έκοψε -αλλά και μοίρασε ο ίδιος- την πίτα, (τουλάχιστον στους προπονητές και στους παίκτες της ομάδας).

Τα φλουριά απ΄τις δυο πίτες (που αντιπροσώπευαν 200 ευρώ, σύμφωνα με την δέσμευση του προέδρου), έπεσαν στον προπονητή της ομάδας Φώτη Τακιανό και στην φυσικοθεραπεύτρια Βιολέτα Κακλαμάνη. Και του χρόνου!

Το φωτορεπορταζ που ακολουθεί είναι του Νίκου Γαζή:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *