Χορέψαμε για καλό σκοπό!

χορός1

Ενισχύοντας τη δράση «Σπουδάζω με Υποτροφία»
«Χορέψαμε για καλό σκοπό»

Χορέψαμε για καλό σκοπό για να ενισχύσουμε τη βραβευμένη δράση «Σπουδάζω με Υποτροφία» που υλοποιεί η Equal Society. Βοηθήσαμε έτσι να στηριχθούν νέοι και νέες, οικονομικά αδύναμοι, που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους.
Σημείο αναφοράς, ο «Δίαυλος», το παραλιακό καφέ μπαρ της Λευκάδας, που κατακλύστηκε από κόσμο το βράδυ της Παρασκευής, 12 Δεκεμβρίου, ντύθηκε στα γιορτινά του και ανέβασε τους ρυθμούς της διασκέδασης.
Σε μια μοναδική βραδιά αμείωτου κεφιού που περιλάμβανε χορό, διαγωνισμούς, δώρα και κληρώσεις το κέφι συνέδραμε την αλληλεγγύη.
Οι εθελοντές της Equal Society ήταν η ψυχή της εκδήλωσης αναλαμβάνοντας πλήρως την οργάνωση της βραδιάς. Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουνιάκης έκανε απευθείας μετάδοση από τον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 9,51 μεταφέροντας στα ερτζιανά όλη τη χορευτική διάθεση που επικρατούσε στο χώρο του μαγαζιού.
Τη πρωτοποριακή δράση της Equal Society στήριξαν με την ευγενική συμμετοχή τους οι σχολές χορού «Χρυσούλα Κουνιάκη» και «Ευρυδίκη Μεσσήνη» και τα γυμναστήριο «Fit for fun» προσφέροντας στον κόσμο χορευτικές επιδείξεις και παροτρύνοντας τον να σηκωθεί να χορέψει.
Aκολούθησε διαγωνισμός χορού «αντοχής» και όχι ταλέντου από τον οποίο όλοι οι διαγωνιζόμενοι πήραν δώρα, ευγενική προσφορά της εταιρίας Herbalife, των καταστημάτων Hondos Center και Γερμανός αλλά και του Δίαυλου.
Η βραδιά έκλεισε με κλήρωση ενός διήμερου ταξιδιού για δύο άτομα στο Καϊμακτσαλάν, προσφορά του τουριστικού γραφείου Kinissis. Ο τυχερός είχε το νούμερο 391.
Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των νέων του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» παρέχοντάς τους δωρεάν πλήρη φοίτηση σε μεγάλα Πανεπιστήμια και εκπαιδευτήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Η Equal Society ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και όλους όσους παραβρέθηκαν στον «Δίαυλο» για να διασκεδάσουν στηρίζοντας το κοινωνικό της σκοπό. Ευχαριστεί επίσης τους εθελοντές που διοργάνωσαν την βραδιά και την έφεραν εις πέρας επιτυχώς. Τέλος, ευχαριστεί όλο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που προβάλλουν διαρκώς τις δράσεις της.

χορός 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *