Σαρωτική εμφάνιση τα κορίτσια του Γυμναστικού στο Κ-14

Σαρωτική εμφάνιση τα κορίτσια του Γυμναστικού στο Κ 14

 

Την Κυριακή 08/03/2020 διεξήχθη η Α΄φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Κ14 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας με συμμετοχή σωματείων Λευκάδας (Γ.Σ. Λευκάδας και Α.Σ.Λ. Φίλανδρος) και Πρέβεζας (Ευ ζην Πρέβεζας, Α.Ο.Πρέβεζας και Φιλαθλητικός Πρέβεζας).

Οι αθλητές/τριες αγωνίστηκαν σε 60μ, 1200μ, μπαλάκι και μήκος  και βαθμολογήθηκαν με βάση την επίδοση σε κάθε αγώνισμα. Το άθροισμα των βαθμών των τεσσάρων αγωνισμάτων έδωσε την τελική κατάταξη σε ατομικό,  αλλά και ομαδικό επίπεδο.

Σαρωτική εμφάνιση τα κορίτσια του Γυμναστικού στο Κ 14

Τα παιδιά του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας τα πήγαν εξαιρετικά και ειδικά τα κορίτσια που κατέλαβαν πέντε από τις έξι πρώτες θέσεις, με καλές επιδόσεις. Τα αγόρια αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες, αλλά κατάφεραν να καταλάβουν δύο θέσεις.

Σαρωτική εμφάνιση τα κορίτσια του Γυμναστικού στο Κ 14

Αρνητικός παράγοντας ο καιρός, αφού ξεκινήσαμε με ηλιοφάνεια και καταλήξαμε με βροχή, η οποία δυσκόλεψε την προσπάθεια των παιδιών. Παρ’ όλα αυτά κατάφεραν:

  • Η Δέσποινα Κατωπόδη να καταλάβει την 1η θέση με 340 βαθμούς.
  • Η Σίλντα Χότζα τη 2η θέση με 325 βαθμούς.
  • Η Κων/να Δρακάτου την 3η θέση με 305 βαθμούς.
  • Η Ιωάννα Μέρελη με την Ιωάννα Βλάχου ισοβάθμησαν στην 4η θέση με 295 βαθμούς και
  • Η Χριστίνα Κατωπόδη κατέλαβε την 6η θέση με 280 βαθμούς.

Στα αγόρια :

  • Ο Σπύρος Κονιδάρης κατέλαβε την 5η θέση με 250 βαθμούς και
  • Ο Μάριος Μεσσήνης κατέλαβε την 6η θέση με 245 βαθμούς.

Στη συλλογική κατάταξη ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας κατέλαβε την 1η θέση στα κορίτσια, τη 2η στα αγόρια και την 1η στο σύνολο.

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου για την ώρα παραμένουν ασαφείς, λόγω ακυρώσεων κάποιων προγραμματισμένων αγωνιστικών εκδηλώσεων και θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στην υπόθεση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *