Νίκησε η ΝΙΚΗ τις Εσπερίδες, κάλυψε και τη διαφορά

Νίκησε η ΝΙΚΗ τις Εσπερίδες, κάλυψε και τη διαφορά

Την νίκη, που είχε στοχεύσει εδώ και καιρό, κόντρα στις Εσπερίδες πέτυχε η γυναικεία ομάδα της Νίκης Λευκάδας, καλύπτοντας και την διαφορά της ήττας των επτά πόντων του πρώτου γύρου. Η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 79-69 και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για να μην βρεθεί στις θέσεις 9-12 των πλέι-αουτ, ευρισκόμενη αυτή τη στιγμή μόνη στην έκτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Έχοντας το προβάδισμα από την αρχή, οι «Λευκαδίτισσες» έδωσαν σχεδόν τις διπλάσιες ασιστ από τις αντιπάλους  τους (24-13) και δεν δυσκολεύτηκαν εν τέλει να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, με τις τρεις Αμερικανίδες να πετυχαίνουν νταμπλ-νταμπλ.

Δεκάλεπτα: 21-16, 43-33, 59-49, 79-69

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Ντάνιελ 13 (12ασ), Πανούση 15, Πολυμένη 4, Παπαμιχαήλ 9, Μαρούντα, Πέτροβα, Μπεσάρντ 24 (10ριμπ), Τσέσλεκ 14 (11ριμπ)

Εσπερίδες Καλλιθέας (Σκληρός): Γκιλ 14, Εμμανουηλίδου 6, Λουκάτου 4, Ακλ 15, Πατεράκη 10, Μπενέκη 4, Μέιζ 16(11ριμπ)

Δείτε ΕΔΩ το πανόραμα της 20ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών!

Ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Δουβίτσας δήλωσε τα κάτωθι: «Συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, δώσανε και την ψυχή τους. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην πολύ καλή δημιουργία που είχαμε (24 aσίστ) και στα λίγα λάθη (μόλις οκτώ). Αν δεν είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ πιστεύω πως θα κερδίζαμε πιο εύκολα. Στο αμυντικό κομμάτι χαλάσαμε την δημιουργία της Ακλ και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα πάνω στην Γκιλ. Πλέον όλα είναι στο χέρι μας και προχωράμε για το καλύτερο. Καλή συνέχεια στις Εσπερίδες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *