Οι Αστυνομικοί υπάλληλοι Λευκάδας έκοψαν την πίτα τους

                                                                                   Οι Αστυνομικοί υπάλληλοι Λευκάδας έκοψαν την πίτα τους

    Λευκάδα 26/02/2020

                                                                          Αριθ. Πρωτ.:  205/2020

              ΠΡΟΣ:

ΠΟΑΣΥ

              ΓΕΠΑΔΙΝ

             Δ.Α ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Τ.Α ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Τ.Τ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Α.Τ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Α.Τ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ.

Α.Τ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ.                                  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οι Αστυνομικοί υπάλληλοι Λευκάδας έκοψαν την πίτα τους

  Το ΔΣ του σωματείου μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθησαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο εστιατόριο ΄΄Μαζί΄΄ .Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/02/2020 με αρκετούς  παρευρισκόμενους σε μία όμορφη βραδιά και είχε μεγάλη επιτυχία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας κος ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ , ο Δήμαρχος κος ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ο Εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και υπεύθυνος Δημοτικής Αστυνομίας (Αντιστράτηγος ε.α ΕΛ.ΑΣ)  κος ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, καθώς  και ο Δ/της του Τ.Α Λευκάδας Υποδ/ντης κος ΣΥΚΙΩΤΗΣ Α. ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ο Υποδ/της του Τ.Α Λευκάδας Υ/Β κος ΜΕΡΙΣΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ο Δ/της του Α.Τ Λευκάδας  Α/Α κος ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ, ο Δ/της του Α.Τ Απολλωνίων κος ΣΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ο Υποδ/της του Α.Τ Ελλομένου κος ΧΑΛΑΥΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Οι Αστυνομικοί υπάλληλοι Λευκάδας έκοψαν την πίτα τους

Οι Αστυνομικοί υπάλληλοι Λευκάδας έκοψαν την πίτα τους

Τα μέλη του Δ.Σ απένειμαν  τιμητικές  πλακέτες στα ιδρυτικά μέλη του σωματείου κο ΚΑΡΑΒΙΑ Στέφανο ( πρώτος πρόεδρος) και κο ΔΑΛΙΓΚΑΡΟ  Αθανάσιο (πρωτος γραμματέας) οι οποίοι στο λόγο τους στάθηκαν στο  παρελθόν , στους δύσκολους καιρούς της ΕΛ.ΑΣ   και στα κεκτημένα του         Σωματείου μας,  καθώς και τον κο ΑΝΔΡΙΩΤΗ Ιωάννη για την προσφορά του στο Σωματείο. Ο Βουλευτής κος ΚΑΒΒΑΔΑΣ  Αθανάσιος  μίλησε για τις θετικές εξελίξεις στο κτηριακό θέμα της Δ.Α Λευκάδας , καθώς και για την ενίσχυση με οχήματα , ο Δήμαρχος κος ΚΑΛΟΣ  Χαράλαμπος  μίλησε για της προσφορά της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία και στο προληπτικό έργο της και ο Γ.Γ κος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ  Γεώργιος τόνισε την προσφορά του συνδικαλισμού στους συναδέλφους και γενικότερα σε κεκτημένα δικαιώματα του αστυνομικού, τα οποία αποκτήθηκαν με σκληρού αγώνες.

Οι Αστυνομικοί υπάλληλοι Λευκάδας έκοψαν την πίτα τους

Ο πρόεδρος κο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μίλησε για τα πεπραγμένα του σωματείου με κύριο στόχο  το κτηριακό το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο , καθώς και τη βοήθεια στη Δ.Α Λευκάδας σε περιπτώσεις που αδυνατεί το κράτος όπως  υλικός  εξοπλισμός,  (air condtion-σόμπες ) , απολυμάνσεις κτηρίων ,  επισκευές-καθαρισμοί  οχημάτων, διοικητική μέριμνα τροφοδοσία για συναδέλφους σε περιπτώσεις μέτρων τάξης –ασφαλείας –τροχαίας , καθώς και οικονομική συνδρομή   σε περιπτώσεις υγείας  συναδέλφων και πολλά άλλα. Ο γ.γ κος ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης του σωματείου από τη μεριά των συναδέλφων και ότι οι διαγραφές δεν  συνάδουν με την ανωτέρω προσφορά του σωματείου.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το Γρηγόρη Γεράσιμο για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο σωματείο.

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΖΙ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *