Βραβεύσεις αθλητών του Ευκλέα για διακρίσεις στο Πανευρωπαϊκό

Βραβεύσεις αθλητών του Ευκλέα για Πανευρωπαϊκό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΝΥΔΡΙΟΥ

Με μεγαλη μας χαρα ο σύλλογος μας σας ανακοινώνει οτι την 08/02/2020 ημέρα Σάββατο ο Δήμος Λευκάδας βράβευσε 16 αθλητές μας για τις διακρίσεις τους στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Ιρλανδία τον Ιούλιο του 2019 και τους αθλητές που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα στυλ του light contact kick light και Point fighting, τον προπονητή και διεθνή εκπαιδευτή Καββαδία  Ευστάθιο καθώς και τον Αρχηγό της Αποστολής κ. Σολδατο Άγγελο.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας κ.Καλος Χαράλαμπος σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση προς τους αθλητές και γονείς συνεχάρη  τόσο τους αθλητές για τη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουν σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις τους στο σχολείο τους όσο και τους γονείς που στηρίζουν ηθικά και οικονομικά τα παιδιά τους αλλά  και τον υπεύθυνο του Συλλόγου Καββαδία Ευστάθιο για την καθοδήγηση και τις επιτυχίες τους και γενικότερα για έναν αθλητικό σύλλογο που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σφύζει από υγειά.Είναι πολύ σημαντικό για όλους τους αθλητές άλλα και για τον αθλητισμό οι αρχές να είναι κοντά τους και να τους στηρίζουν κάτι που γίνεται διαχρονικά στο Δήμο Λευκάδας.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο αρχηγός της αποστολής στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην Ιρλανδία κ. Σολδατος Άγγελος τίμησε το Δήμαρχο με ένα συμβολικό αναμνηστικό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
Τέλος   να ευχαριστησουμε επίσης  για την παρουσία και βράβευση των αθλητών τον Αντιδήμαρχο κ.Ροκκο Στυλιανό, και το Δημαρχο Μεγανησιου κ .Δαγλα Παύλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *