Νίκες για τα κορίτσια των ΕΛΠΙΔΩΝ το Σαββατοκύριακο

 Νίκες για τα κορίτσια των ΕΛΠΙΔΩΝ το Σαββατοκύριακο

Νίκες για τα κορίτσια των ΕΛΠΙΔΩΝ το Σαββατοκύριακο

5η αγωνιστική το Σάββατο 18/01/20 για το πρωτάθλημα γυναικών και η ομάδα μας φιλοξένησε τον Παναιτωλικό στο ντέρμπι κορυφής για το πρωτάθλημα γυναικών.
Τα νεαρά κορίτσια μας για ένα ακόμα παιχνίδι μπήκαν δυνατά από την αρχή με πολύ καλό σερβίς που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην υποδοχή του αντιπάλου μας έδωσε πολλές χαλασμένες μπάλες τις οποίες εκμεταλλευτήκαμε κατά μεγάλο ποσοστό.
Παρά το νεαρό της ηλικίας ακόμα και όταν η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ είχαν την ψυχραιμία και την συγκέντρωση να αντιδράσουν και να κερδίσουν με το καθαρό 3-0 που της άφησε μόνες πρώτες στην κορυφή.
Αυτή η ομάδα απαρτίζεται από κορίτσια με μέσο όρο ηλικίας τα 16 έτη και δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Νίκες για τα κορίτσια των ΕΛΠΙΔΩΝ το Σαββατοκύριακο
-5η αγωνιστική την Κυριακή 19/01/20 και για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-18 κοριτσιών και η ομάδα μας φιλοξένησε την Γ.Ε.Αγρινιου
Τα κορίτσια ενώ ξεκίνησαν με πολύ καλό ρυθμό καλό σερβις και σιγουριά στο παιχνίδι τους κάνοντας το 1-0 .Στο δεύτερο σετ έκαναν τα εύκολα δύσκολα με πολλά λάθη και έδωσαν δικαίωμα στον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι και να ισοφαρίσει σε 1-1.
Παρά το νεαρό της ηλικίας (σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού παίζαμε με 3 δεκατετράχρονες ) και σε μια μέτρια μέρα κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να κερδίσουν τα επόμενα 2 σετ με ευκολία κάνοντας το τελικό 3-1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *