Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών Στράτος Παραδιάς ενημέρωσε τους Λευκαδίτες

αρχική

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ν. ΓΑΖΗΣ

Μια ίδιαίτερα χρήσιμη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα ακίνητα είχαν όσοι συμπολίτες μας παρευρέθηκαν στην ενημερωτική συγκέντρωση που οργάνωσε το Επιμελητήριο Λευκάδας στην αίθουσά του, το Σάββατο (22 Νοέμβρη 2014) το βράδυ. Κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Στράτος Παραδιάς, δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.) και πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (U.I.P.I.), ενώ στο πάνελ των ομιλητών, εκτός του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Λιβιτσάνου, παρεκάθησαν ο δικηγόρος κ. Όλυμπος Παρασκευάς και ο ασφαλιστικός σύμβουλος κ. Νίκος Κεχαγιόγλου.

Παρότι η συγκεκριμένη ενημέρωση προέκυψε περίπου αιφνιδιαστικά, αρκετοί συμπολίτες μας μηχανικοί-κατασκευαστές κτιρίων, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, καταστηματάρχες ή και απλοί ιδιοκτήτες ακινήτων παρευρέθηκαν και επωφελήθηκαν για να ενημερωθούν σφαιρικά για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ακίνητη περιουσία, η οποία πλήττεται αγρίως τα τελευταία χρόνια τόσο από την οικονομική κρίση όσο και απ΄ τις ατέλειωτες φορολογικές επιβαρύνσεις…

Άριστος γνώστης και με τεράστια εμπειρία στο θέμα ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Παραδιάς, ανέλυσε διεξοδικά όλες τις πλευρές και τις παραμέτρους του θέματος, τις επιπτώσεις της κρίσης στην ακίνητη περιουσία, τα νέα φορολογικά δεδομένα, τις εμπορικές και οικιακές μισθώσεις των ακινήτων καθώς και κάποια καινοφανή φαινόμενα αυθαίρετης εγκατάστασης “ενοικιαστών” σ’ αυτά, τους κακοπληρωτές ενοικιαστές, τις εξώσεις αλλά και τις συνέπειες που επιβαρύνουν τους ιδιοκτήτες σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ παράλληλα το ακροατήριο ενημερώθηκε για την ύπαρξη και τη δράση της ΠΟΜΙΔΑ αλλά και για την ύπαρξη του συλλόγου ιδιοκτητών ακινήτων στην πόλη μας, μέλους της ΠΟΜΙΔΑ, που έχει πρόεδρό του τον γνωστό δικηγόρο κ. Όλυμπο Παρασκευά.

Η σκυτάλη της ενημέρωσης λοιπόν πέρασε στον κ. Παρασκευά, ενώ στη συνέχεια ο τρίτος των ομιλητών ασφαλιστικός σύμβουλος και υπεύθυνος ανάπτυξης του ομαδικού ασφαλιστικού προγράμματος ΠΟΜΙΔΑ-ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ κ. Κεχαγιόγλου ανέλαβε να ενημερώσει για τα μεγάλα πλεονεκτήματα όσων ακινήτων ασφαλιστούν (έναντι παντός κινδύνου) σ΄ αυτό το ομαδικό πρόγραμμα, το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον για την περιοχή μας, αφού εκτός από την σημαντική έκπτωση (λόγω ΠΟΜΙΔΑ) προσφέρει και ενιαίο (πανελλαδικά) ασφάλιστρο, χωρίς καμιά προαύξηση εξ αιτίας της σεισμικότητας της περιοχής μας!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *