Έγινε έξωση της μισθώτριας εταιρείας απ΄ το ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ

ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ 2

Δικαστικοί επιμελητές με την παρουσία της Αστυνομίας εκτέλεσαν σήμερα το μεσημέρι την εντολή έξωσης της μισθώτριας εταιρείας, των εργαζομένων της και πελατών του ξενοδοχείου Ιόνιαν Σταρ, στην ανατολική παραλία της Λευκάδας. Η έξωση ήταν αποτέλεσμα των ενεργειών της Διοίκησης του συνεταιρισμού ΤΑΟΛ που είναι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και οφείλεται στην μη έγκαιρη καταβολή των μισθωμάτων.

Ο πρόεδρος του ΤΑΟΛ Μάκης Λιβιτσάνος δήλωσε πως εφαρμόζει τις αποφάσεις του Δ. Σ. με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα των αγροτών και αποκάλυψε πως η απόφαση της έξωσης ήταν γνωστή πριν από την Εθνική γιορτή της 28ης Οκτωμβρίου, όμως περίμεναν να περάσει η αργία ώστε να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερη ταλαιπωρεία στους ενοίκους, αφού και αυτοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο και ψάχνουν για νέο κατάλυμμα.

Η σοβαρότερη κοινωνική συνέπεια όμως είναι οι οκτώ εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο που χάνουν τη δουλειά τους και οι οποίοι αύριο το πρωί θα βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο αγωνιζόμενοι για διασφάλιση των δεδουλευμένων τους.

Σχολιάστε

  1. Το μείζον δεν είναι τα χρέη προς το ΤΑΟΛ αλλά προς τους εργαζόμενους, προς το ΙΚΑ προς τον Δήμο (για το νερό) κ.λ.π. Και βέβαια να δούμε αν θα παραμείνει ενεργός και στο δημοτικό συμβούλιο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *