Δολοφονική επίθεση ληστών σε καταστηματάρχη στο Νυδρί

Δολοφονική επίθεση ληστών σε καταστηματάρχη στο Νυδρί

Τριμελής Αλβανική σπείρα επιτέθηκε με σκοπό την ληστεία στον ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ Θ. Β. στο Μεγάλο Αυλάκι (στην περιοχή Νυδριού) τη νύχτα, ο οποίος τραυματισμένος και αιμόφυρτος κατάφερε κλειδωθεί σε αποθήκη του κι έτσι να διαφύγει, καταλήγοντας  τελικά νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Λευκάδας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, χτυπημένος με λοστό και κατσαβίδι!

Ήταν μια και δέκα μετά τα μεσάνυχτα όταν μια νεαρή προσπάθησε να απασχολήσει τον καταστηματάρχη με σκοπό οι δυο συνεργοί της να ανέβουν στο σπίτι του, που βρίσκεται πάνω απ΄ το σούπερ μάρκετ με προφανή σκοπό την κλοπή. Ο καταστηματάρχης όμως, τον οποίο σημειωτέον είχαν ξαναληστέψει προ εξαετίας, κάτι μυρίστηκε και κινήθηκε να ελέγξει το χώρο πίσω απ΄ το κατάστημα. Εκεί του επιτέθηκαν με δολοφονική μανία οι δυο(;) συνεργοί της λέγοντάς του να τους δώσει τα χρήματα που είχε. Αυτός προσπαθώντας να γλιτώσει τους έλεγε να πάρουν περίπου χίλια ευρώ που είχε στο κατάστημα, χωρίς όμως αυτό να ικανοποιήσει τους ληστές οι οποίοι συνέχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Αιμόφυρτος αυτός κατάφερε να χωθεί σε μια αποθήκη όπου κλειδώθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, αναγκάζοντας τους ληστές να φύγουν άπρακτοι.

Αμέσως μόλις καταγγέλθηκε το γεγονός, έγινε κινητοποίηση στην Αστυνομική Διεύθυνση της Λευκάδας, οι άνδρες της οποίας αξιοποιώντας μεθοδικά όλα τα στοιχεία και με συντονισμένες ενέργειες, κατάφεραν να συλληφθούν οι δράστες, δυο στο Αίγιο και οι άλλοι δυο στην Κόρινθο, πριν απ΄ το μεσημέρι…

Περεταίρω έρευνα για πιθανούς ντόπιους ή ξένους συνεργούς στην υπόθεση κάνει το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *