Η φαρσοκωμωδία στο Π. Κατσίκι επανήλθε δριμύτερη!

Η φαρσοκωμωδία στο Π. Κατσίκι επανήλθε δριμύτερη!

Η φαρσοκωμωδία με τις ομπρελοξαπλώστρες στο Πόρτο Κατσίκι -δυστυχώς- επανήλθε δριμύτερη!!

Με βάση την φωτογραφία που ακολουθεί και που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb η φίλη Ευαγγελία Σταματέλου  (και αναδημοσίευσε το “Lefkada today”), η ανομία με τις αυθαίρετες ομπρελοξαπλώστρες  στο Πόρτο Κατσίκι επέστρεψε σε όλο της το μεγαλείο και προς δόξαν του σύγχρονου ελληνικού κράτους στο νησί μας!

Η φαρσοκωμωδία στο Π. Κατσίκι επανήλθε δριμύτερη!

Όντως η διάσημη παραλία ξαναγέμισε από ξαπλώστρες και ομπρέλες παντός χρώματος…  

Επειδή το ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ήταν το πρώτο τοπικό ΜΜΕ που έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα για την απελευθέρωση της δημοφιλούς παραλίας και προς αποφυγή παρεξήγησης -γιατί κάποιοι καλοθελητές είναι πάντα πρόθυμοι για πονηρά υπονοούμενα-  να διευκρινίσουμε ότι η κάθε φωτογραφία εκφράζει μια κατάσταση που υπάρχει κατά την δεδομένη στιγμή που αυτή τραβήχτηκε, χωρίς βέβαια να αναιρεί υπαρκτές καταστάσεις που προϋπήρξαν και που αποτυπώθηκαν σε προηγούμενες φωτογραφίες. Που σε απλά ελληνικά πάει να πει, πως οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε στις 11 Σεπτεμβρίου στην ανάρτησή μας με τίτλο “Η φαρσοκωμωδία στο Πόρτο Κατσίκι τελείωσε” αποκάλυπταν απλά την εικόνα της παραλίας αυτής κατά την στιγμή που τραβήχτηκαν…

Όμως από τότε μεσολάβησε Σαββατοκύριακο και προφανώς τα λεφτά είναι πολλά (και το κράτος “αδύναμο”), οπότε…

Κι επειδή μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, όπως λένε αυτοί που ξέρουν, επαναδημοσιεύουμε εδώ τρεις απ΄ τις φωτογραφίες μας της ανάρτησής μας την προηγούμενη εβδομάδα:

Η φαρσοκωμωδία στο Π. Κατσίκι επανήλθε δριμύτερη!

Όπως είναι εμφανέστατο και ξεκάθαρο, στις φωτογραφίες αυτές…

Η φαρσοκωμωδία στο Π. Κατσίκι επανήλθε δριμύτερη!

…που καλύπτουν από αριστερά προς τα δεξιά σχεδόν ολόκληρη την παραλία του Π. Κατσίκι…

Η φαρσοκωμωδία στο Π. Κατσίκι επανήλθε δριμύτερη!

…δεν υπάρχει ούτε μια ξαπλώστρα! Υπάρχουν μόνο διάσπαρτες απλές ομπρέλες  ιδιωτών και κόσμος ξαπλωμένος, είτε στην πετσέτα του είτε στην άμμο…

2 σχόλια

  1. μακης μελας

    Fortsa μαλλον δεν βλεπεις καλα! Στη τριτη φωτογραφια οι ξαπλωστρες ειναι στην ακρη της παραλιας στο βραχο συγκεντρωμενες για να ξαναπλωθουν! Τις αλλες δεν τις τραβηξες φωτογραφια!… Και ..αντι να δεινεις περιθωριο για βηματισμους στη νεα δημοτικη αρχη , γραψε να ξεκουμπιστει να παει να τις μαζεψει και ν αφησει …τις παπαρολογιες με τις συνεχεις ανακοινωσεις ..και τα περι απομακρυνσης γλαστρων….Γλαστρα εμφανιζεται η ιδια …εκτος κι αν ..εχει αλλους λογους Μπιλβικους να ..μην ενεργει!

  2. Οποιος είναι εργατικός , τίμιος , έξυπνος καί νομοταγής , δέν έχει καμία τύχη καί κανένα μέλλον . Οποιος είναι , θρασύς , λαμόγιο καί γλύφτης πού τού αρέσει νά κυλιέται μέσα στίς λάσπες , θά οικονομίση…Αυτό είναι τό διαχρονικό μύνημα τού ελλαδικού κράτους , πάνω σ’ αυτήν τήν ηθική βάση είναι δομημένο αυτό τό μπουρδέλο πού λέγεται ελληνικό κράτος .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *