Υπεγράφη η δαπάνη για αναισθησιολόγο & χειρουργό στο ΓΝΛ

Υπεγράφη η δαπάνη για αναισθησιολόγο & χειρουργό στο ΓΝΛ

Ο βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς ενημερώνει για την άμεση δυνατότητα πρόσληψης ιατρών αναισθησιολόγου και επικουρικού χειρουργού στο Νοσοκομείο Λευκάδας:

Υπεγράφη από τον Υπουργό Υγείας κο Βασίλη Κικίλια η 3η τροποποίηση του τρέχοντος προϋπολογισμού του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, η οποία αυξάνει τις πιστώσεις της μισθοδοσίας και των υπηρεσιών κατά 32.143,13 €.

Έτσι πλέον γίνεται εφικτή η κάλυψη της δαπάνης για την άμεση πρόσληψη αναισθησιολόγου και επικουρικού χειρουργού.

Ο αναισθησιολόγος κος Φιλίππου Σπυρίδων, μετά από επικοινωνία μαζί μου και έγγραφη ενημέρωσή του προς το Νοσοκομείο Λευκάδας είναι έτοιμος να αναλάβει υπηρεσία από την ερχόμενη Παρασκευή 16/08/2019.

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Λευκάδας κος Βησσαρίων Μίχας έχει ενημερωθεί πλήρως για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα και θεωρώ αυτονόητο το αργότερο αύριο να συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο ελπίζοντας αυτή τη φορά να αποφασίσει την πρόσληψη του αναισθησιολόγου ώστε να δοθεί προσωρινή λύση μέχρι τις μόνιμες προσλήψεις.

Ο επείγον χαρακτήρας των συγκεκριμένων προσλήψεων δεν αφήνει κανένα περιθώριο, ούτε δικαιολογίες για επιπλέον καθυστερήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *