Η κληρωτίδα αποφάσισε για τις ισοψηφίες

Η κληρωτίδα αποφάσισε για τις ισοψηφίες

Αναμένοντας την κλήρωση. Εκ των τεσσάρων της φωτογραφίας τυχεροί αναδείχτηκαν οι δυο  …μεσαίοι με τα γυαλιά: Η κα Ματίνα Τούμπα για την τοπική κοινότητα Καρυάς και ο κ. Σπύρος   Λίγδας για το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας. 

*****

Η κλήρωση στο Πρωτοδικείο αποφάσισε σήμερα, λίγο πριν το μεσημέρι, ποιοι απ΄ τους ισοψηφίσαντες υποψηφίους θα γίνουν σύμβουλοι και ποιοι θα παραμείνουν απλά επιλαχόντες. Έτσι στην ειδική συνεδρίαση που έγινε με τον Πρόεδρο πρωτοδικών στην έδρα, από την κληρωτίδα προέκυψαν τρεις νέοι δημοτικοί σύμβουλοι ως εξής:

-Από τους  ισοψηφίσαντες  Λίγδα Σπυρίδωνα και Θειακό Μιλτιάδη, αμφότεροι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του νέου δημάρχου Χαράλαμπου Καλού, κληρώθηκε δημοτικός σύμβουλος Λευκάδας ο Λίγδας Σπυρίδων.

-Στον Δήμο Μεγανησίου υπήρξε τριπλή ισοψηφία για δυο θέσεις δημοτικών συμβούλων, οπότε χρειάστηκε κλήρωση μεταξύ των υποψηφίων συμβούλων Δάγλα Γεώργιου του Πανολάμπρου, Κονιδάρη Αθανασίου του Σπυρίδωνα και Αυγερινού Κωνσταντίνου του Γεωργίου. Από την κληρωτίδα προέκυψαν δημοτικοί σύμβουλοι οι δυο πρώτοι, δηλαδή ο Δάγλας Γεώργιος και ο Κονιδάρης Αθανάσιος.

Η κληρωτίδα αποφάσισε για τις ισοψηφίες

Ο Αθανάσιος Κονιδάρης που κληρώθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Μεγανησίου, εδώ στην αναμονή της κλήρωσης με την επικεφαλής του ψηφοδελτίου κα Κατερίνα Καββαδά (Καρατσολάκη)                        *****

Ευχόμαστε σε όλους τους κληρωθέντες δημοτικούς συμβούλους καλή θητεία και καλή δύναμη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *