Νυχτερινή επίσκεψη του βουλευτή στο Νοσοκομείο

Νυχτερινή επίσκεψη του βουλευτή στο Νοσοκομείο

Το Νοσοκομείο Λευκάδας επισκέφθηκε απόψε (Κυριακή 7-7-19) λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο νεοεκλεγείς βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, λίγο μετά την επιβεβαίωση της εκλογής του και διακόπτοντας αιφνίδια τους πανηγυρισμούς των φίλων, των συνεργατών και του ίδιου για την εκλογή του. Ο λόγος της εσπευσμένης αυτής επίσκεψης ήταν να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση των τραυματιών του σοβαρού αποψινού τροχαίου ατυχήματος στο Καλιγώνι και να δει αν θα μπορούσε να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

Ο αιρετός ενημερώθηκε από τους γιατρούς, το προσωπικό και τον διοικητή του τμήματος της Τροχαίας Λευκάδας που ήταν εκεί και πληροφορήθηκε πως η κατάσταση των τραυματιών τελικά ευτυχώς, ήταν καλύτερη απ΄αυτήν που φάνηκε αρχικά και μόνο ένας απ΄ τους τρεις χρειάστηκε να διακομιστεί στην Πρέβεζα, λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου.

Κατόπιν αυτού η επίσκεψη τερματίστηκε κι ο βουλευτής πήγε για ξεκούραση, δεδομένου πως το πρωί θα πρέπει να ταξιδέψει ώστε να βρεθεί έγκαιρα αύριο στην Αθήνα στο ραντεβού των βουλευτών με τον πρωθυπουργό, στις μια το μεσημέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *