Νέος (προσωρινός) δήμαρχος ο Μάρκος Νικητάκης

Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Κ. Δρακονταειδής

Τον αντιδήμαρχο και εκ των αναπληρωτών δημάρχου Μάρκο Νικητάκη επέλεξε η δημοτική παράταξη “Όλοι για τη Λευκάδα”, στην σημερινή μεσημβρινή συνεδρίασή της, σαν (προσωρινό) δήμαρχο Λευκάδας μέχρι να λήξει η παρούσα θητεία της (στις 31 Αυγούστου 2019).

Η εκτίμηση είναι πως η απόφασή τους αυτή βασίστηκε σε δυο λόγους: Ο πρώτος είναι για να χρυσώσει το χάπι της αποτυχίας του κ. Νικητάκη στις πρόσφατες εκλογές, ο οποίος ως γνωστόν απέτυχε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και από την 1η Σεπτεμβρίου πάει οριστικά στο σπίτι του. Ο δεύτερος είναι να μην ερεθίσει περισσότερο την νέα δημοτική ομάδα της παράταξης, πολλοί εκ των οποίων ήδη πνέουν τα μένεα κατά του απελθόντος δημάρχου, στον οποίο χρεώνουν φανερή και υπέρμετρη εκλογική υποστήριξη στους άλλους δύο αντιδημάρχους-αναπληρωτές του, τον Κ. Σέρβο και (τον εξάδελφό του) Θ. Περδικάρη, (πράγμα που βέβαια κατέληξε σε βάρος των ιδίων…).

Κυκλοφορεί όμως και μια τρίτη άποψη, έστω κι αν αυτή υποστηρίζεται από πολύ λίγους: Ότι ο απερχόμενος επέλεξε και προώθησε τον Μάρκο, προκειμένου να “εκδικηθεί” τους Λευκαδίτες που τον καταβαράθρωσαν στις εκλογές, στέλνοντάς τον εν ψυχρώ και με τη μια στην αντιπολίτευση…

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, εμείς το είδαμε κι αυτό: Τον κ. Νικητάκη δήμαρχο Λευκάδας, έστω και για δυόμισι μήνες! Οπότε μπορούμε πλέον με σιγουριά να λέμε, πως με την απερχόμενη δημοτική αρχή, τα έχουμε δει όλα…

2 σχόλια

  1. μακης μελας

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ , ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;;;; ΘΑΥΜΑ …ΘΑΥΜΑ στη Λευκαδα!!!!!! …..Περα απο τα αστεια : Ο αποτυχημενος και παραιτηθεις Δημαρχος επομενο ηταν να τοποθετησει εναν αποτυχημενο αντιδημαρχο του στη θεση του για να εξακολουθησει να κανει κουμαντο ως την 31 η Αυγουστου ο ιδιος στο Δημο απο τα παρασκηνια …. Ο αποτυχημενος αντιδημαρχος και αποτυχων σαν υποψηφιος στις τελευταιες εκλογες για δημοτικος συμβουλος , αχυρανθρωπος ΝΥΝ και ΑΕΙ του πρωην Δημαρχου , θα ζησει εστω κι ετσι το διαρκες κι απραγματοποιητο ονειρο του ..να γινει Δημαρχος Λευκαδιων .. Και τους δυο (και οχι μονον) τους αναμενει απο 1 Σεπτεμβριου ο δεματοποιητης…….

  2. Συριζαιηκες εξυπναδες ειναι ολ αυτα. Απο σοβαροτητα μηδεν.
    Αμα σε μαυριζει ο κοσμος κι εσενα και δεν βγαινεις ουτε συμβουλος,δεν καταλαβαθνεις τιποτα και αναμενεις του Γιαννη ,του Θλιππου και του Λακη την ψηφο για να βγεις δημαρχος ενα καυτο διμηνο???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *