Χωρίς απαρτία το Δ.Σ. και ένταση με “καπέλο” από Α.ΜΕ.Λ.

Χωρίς απαρτία το Δ.Σ. και ένταση με «καπέλο» από Α.ΜΕ.Λ.

Λιγοστοί οι παρόντες σήμερα στο Δ.Σ. , στο βάθρο βλέπουμε: Σέρβος Κ., Γκογκάκης Γρ. (πρόεδρος), Κατηφόρης Χ., Περδικάρης Α. Νικητάκης Μ.  

Άδοξα τελείωσε χωρίς καν ν’  αρχίσει, λόγω μη απαρτίας, η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Και στο τέλος υπήρξε και ένταση, μάλλον προσχεδιασμένη από μέλη του ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α.ΜΕ.Λ), οι οποίοι εμφανώς προσπάθησαν να καπελώσουν την αντίδραση του κόσμου για τις εξορύξεις, με σκοπό να εκμεταλλευτούν προεκλογικά την κατάσταση, μέρες που είναι!

Χωρίς απαρτία το Δ.Σ. και ένταση με «καπέλο» από Α.ΜΕ.Λ.

Δυο όλοι κι όλοι στην αριστερή πτέρυγα: Γληγόρης Κώστας και Ευανθία Κατωπόδη…

Χωρίς απαρτία το Δ.Σ. και ένταση με «καπέλο» από Α.ΜΕ.Λ.

Και στην απέναντι πτέρυγα: Παπαδόπουλος Α., Βλάχος Ε., Πολίτης Σ., Κούρτης Φ., Χαλικιάς Ε. και Φίλιππας Γ. 

***

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά: Ήταν εξ αρχής εμφανές πως ήταν λάθος η πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ελάχιστες μέρες πριν από τις εκλογές και μάλιστα για θέματα που μόνο επείγοντα δεν ήταν. Και ήταν απολύτως αναμενόμενο για μας (αλλά και για πολλούς άλλους) πως κάποιοι θα προσπαθούσαν να καπελώσουν και να εκμεταλλευτούν με προεκλογική σκοπιμότητα την δικαιολογημένη ανησυχία και αντίδραση του κόσμου για τις εξορύξεις στο Ιόνιο. Αυτοί οι κάποιοι λοιπόν σήμερα αποδείχτηκε πως ήταν γνωστά μέλη του Α. ΜΕ. Λ. που προκάλεσαν τεχνητά και προσχεδιασμένα ένταση με την ακύρωση της συνεδρίασης, αποκαλώντας “σκουλήκια” συλλήβδην όλα τα μέλη του Δ.Σ., συμπεριλαμβανομένων και όσων δημοτικών συμβούλων ήταν σήμερα παρόντες αλλά και εκείνων που δεν είχαν ψηφίσει θετικά για τις εξορύξεις προ μηνών που είχε γίνει κάποιου είδους σχετική συζήτηση!

Ευτυχώς με την επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν εκτραχύνθηκε περισσότερο η κατάσταση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…

Χωρίς απαρτία το Δ.Σ. και ένταση με «καπέλο» από Α.ΜΕ.Λ.

Ο χαρακτηρισμός “σκουλίκια” επί δικαίων και αδίκων δημοτικών συμβούλων, ήταν που πυροδότησε την ένταση…

Για την ιστορία θα πούμε πως παρόντα ήταν μόλις τα 13 (από τα 33 συνολικά) μέλη του Δ.Σ., αντί για τα 17 που απαιτούνται για να υπάρξει απαρτία και να γίνει η συνεδρίαση.

*****

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *