Ο Συνδυασμός της Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου

Ο Συνδυασμός της Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου

 «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» είναι το όνομα του συνδυασμού, που παρουσίασε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, σε μία πολυπληθή και ενθουσιώδη συγκέντρωση, στην ιστορική Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη στο Αργοστόλι.

Στην ομιλία της  η επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Κάθε νησί ψηλά», Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, επεσήμανε ότι το όνομα του Συνδυασμού της έχει σαφή συμβολισμό για το Ιόνιο και τις προσδοκίες των πολιτών του.

«Μέσα σε αυτούς τους τέσσερις μήνες, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, εδώ στην Κεφαλονιά, από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έχω περιοδεύσει, αλλεπάλληλες φορές στα νησιά μας, όπως και θα συνεχίσω να κάνω, έχοντας ανοιχτούς δίαυλους επικοινωνίας με τους πολίτες. Κοινό μέλημα μας είναι, με σωστό σχεδιασμό και ανοικτούς ορίζοντες να καταφέρουμε να δώσουμε στο Ιόνιο την δυναμική προοπτική που του αρμόζει. Οι πολίτες ανυπομονούν για μία νέα Περιφερειακή Αρχή που θα δώσει ευκαιρίες και δυνατότητες σε κάθε νησί. Η Περιφέρεια μας θα γίνει και της αξίζει να γίνει, μία Ευρωπαϊκή Περιφέρεια, με ισχυρή οικονομία και ανταγωνιστικότητα, ποιότητα ζωής και εξωστρέφεια παντού. Αυτή η προοπτική εκφράζεται στο όνομα του Συνδυασμού μας», είπε όλο νόημα η κα Κράτσα.

Στην εκδήλωση παρουσίασης του ονόματος του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Κάθε νησί ψηλά», το «παρών» έδωσαν ο τέως υπουργός, Μανώλης Κεφαλογιάννης,  επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ., καθώς και η Επτανήσια δημοσιογράφος Αρετή Σιδηροκαστρίτου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ευρωπαϊκή διαδρομή της Ρόδης Κράτσα -Τσαγκαροπούλου και στην ιδιαίτερη  σημασία της υποψηφιότητάς της για μια νέα εποχή στα Ιόνια νησιά, βασιζόμενη  στα σύγχρονα δεδομένα της ανάπτυξης και των ευκαιριών της ευρωπαϊκής πολιτικής.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων που στελεχώνουν το «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *