Έφυγε ο Θοδωράκης της πλατείας και της καρδιάς μας

Έφυγε ο Θοδωράκης της πλατείας και της καρδιάς μας

Έφυγε στα 91 του χρόνια ο Θοδωρής Αραβανής, ένας απ΄ τους πιο αγαπημένους Λευκαδίτες που πάντα είχε από έναν καλό λόγο για όλους, μικρούς και μεγάλους. Σταθερή για χρόνια και εμβληματική συνάμα η παρουσία του στην αγαπημένη του θέση στο καφέ του συνονόματού του Θοδωρή στην πλατεία, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και που μιλούσαμε σχεδόν καθημερινά μαζί του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Για όσους θα ήθελαν να τον αποχαιρετίσουν, η κηδεία του θα είναι αύριο Τρίτη (15-1-2019) στις 12:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής της πόλης.

*****

Αντί επικήδειου παραθέτουμε τα λόγια καρδιάς που του απεύθυνε με ανάρτησή του ο φίλος του Νίκος Μαργέλης (απ΄ τον οποίο δανειστήκαμε και την φωτογραφία):

“Σ αυτήν την ερημιά της πλατείας μας ήρθε να προστεθεί και η δική σου απουσία. Από σήμερα καμία μέρα δεν θα είναι ίδια για πολλούς από εμάς τους φίλους σου αλλά και για πάρα πολλούς γνωστούς, άγνωστους, περαστικούς. Καλό ταξίδι Θοδωρή, εγώ θα σε βλέπω πάντα εκεί στην γωνία και θα σε ψάχνω στην σκέψη μου…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *