Συνάντηση Ρόδης Κράτσα με τις θεσμικές αρχές

Συνάντηση Ρόδης Κράτσα με τις θεσμικές αρχές

Ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων της Ρόδης Κράτσα με τις θεσμικές αρχές

Τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή και τον Αντιπεριφερειάρχη κ Θεόδωρο Χαλικιά επισκέφθηκε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου κατά την παραμονή της στην Λευκάδα. Ενημερώθηκε για τα κρίσιμα ζητήματα του νησιού, με κυρίαρχο αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων, αντάλλαξε απόψεις για τις αναπτυξιακές προκλήσεις της Λευκάδας και τον ρόλο που παίζουν η Τοπική και Περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Η κυρία Κράτσα εξέφρασε την ανησυχία της για την μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση των έργων στις σεισμόπληκτες περιοχές αλλά και στην έλλειψη συνεργασίας μεταξύ θεσμικών οργάνων και παραγωγικών φορέων σε διάφορα επίπεδα  και τομείς.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης επισκέφθηκε επίσης τις Λιμενικές και Πυροσβεστικές Αρχές καθώς και τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.

«Η Λευκάδα χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο που θ’ αφορά στην προσβασιμότητά της με βασικό έργο την υποθαλάσσια οδό, στην ισόρροπη ανάπτυξη ορεινού όγκου και παραλιακών περιοχών, στην εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και δεξιότητες  στην τουριστική αναβάθμισή της αξιοποιώντας το απαράμιλλο φυσικό κάλος και τον πολιτισμό της», ανάφερε η υποψήφια Περιφερειάρχης.

Συνάντηση Ρόδης Κράτσα με τις θεσμικές αρχές

Συνάντηση Ρόδης Κράτσα με τις θεσμικές αρχές

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *