Διακοπή υδροδότησης λόγω εκτέλεσης έργου

Διακοπή υδροδότησης λόγω εκτέλεσης έργου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διακοπή υδροδότησης λόγω εκτέλεσης έργου

     Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 16 Απριλίου μέχρι την Πέμπτη 19 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί έργο επισκευής και αναβάθμισης των αντλιοστασίων ύδρευσης στη θέση “Καρφάκη” Λευκάδας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η υδροδότηση από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης προς τους οικισμούς: Σπανοχωρίου, Λαζαράτων, Πινακοχωρίου, Καβάλου, Ασπρογερακάτων, Δρυμώνα, Εξάνθειας, Καλαμιτσίου, Χορτάτων, Κομηλιού, Δραγάνου και Αθανίου.

Η Δημοτική Αρχή σε συνεννόηση με το τμήμα Ύδρευσης – Αποχέτευσης, τους προέδρους των ανωτέρω Τοπικών Κοινοτήτων και με τη συνεργασία των υδραυλικών του Δήμου καθώς και εξωτερικών συνεργατών, μεριμνά, με χρήση των κατά τόπους υπαρχόντων υδάτινων πόρων, ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο η έλλειψη νερού στους κατοίκους.

Καλούνται οι δημότες των περιοχών αυτών από 16 Απριλίου έως 19 Απριλίου να προσπαθήσουν στην ορθολογική χρήση του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, εξοικονομώντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ποσότητες νερού για οικιακή χρήση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με περιορισμό του ποτίσματος κήπων, λουλουδιών κλπ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς και με διακοπή της χρήσης και πλήρωσης δεξαμενών κολύμβησης (πισίνες).

Παρακαλούμε για την κατανόηση των πολιτών. Το νερό είναι πολύτιμο. Η εξοικονόμηση του είναι υποχρέωση όλων μας.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *