Απερρίφθη η έφεση κατά του προέδρου Αγιοπετριτών

Απερρίφθη η έφεση κατά του προέδρου Αγιοπετριτών

ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ν. ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΓΕΡΑΝΙΟΥ 41, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: 2105245310

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απορρίφθηκε  η Έφεση  της  κας Σκιαδά Ζωής κατά

του Προέδρου της Ένωσης Αγιοπετριτών  κου Απ. Αντύπα

  

Απορρίφθηκε  η Έφεση της κας Ζωής Σκιαδά, Αντιδημάρχου Λευκάδας το 2013 και προέδρου της ΔΕΠΟΚΑΛ που υλοποιούσε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»,  από το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας κατά της υπ.’ αριθμ. 210/9-5-2014 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας με την οποία είχε απορριφθεί  η αγωγή της κας Σκιαδά εναντίον του κου Αντύπα, Προέδρου της Ένωσης Αγιοπετριτών Αττικής  για την υπόθεση που είχε σχέση με τη λειτουργία του φαρμακείου στον Άγιο Πέτρο και την προμήθεια από αυτό των φαρμάκων των κατοίκων του χωριού  μας που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

Κατά της απόφασης του Εφετείου δεν ασκήθηκε αναίρεση στον Άρειο Πάγο και κατέστη αμετάκλητη.

Η Ένωσή μας, κατά τη διάρκεια της δικαστικής  αντιδικίας όσο και μετά τη λήξη της, θεώρησε πρέπον και αποφάσισε  να μην ασκήσει οποιαδήποτε ένδικα μέσα εναντίον της κας Σκιαδά.

Αυτή είναι η συμπεριφορά της  Ένωσή μας,  η οποία σέβεται την ιστορία της και την εν γένει δραστηριότητά της για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του χωριού μας αλλά και των συγχωριανών μας.

Όπως αναφέρει και η δικαστική απόφαση, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης  που εκδίδουν με ευθύνη τους την εφημερίδα «ΑΓΙΟΠΕΡΙΤΙΚΑ»,  ενήργησαν βάσει του καταστατικού προς το συμφέρον του χωριού μας.

 

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους Αγιοπετρίτες για την συμπαράστασή τους και ιδιαίτερα  όσους εμπράκτως και ονομαστικώς υποστήριξαν  την Ένωσή μας στο Πρωτοδικείο και ιδιαίτερα τους μάρτυρες:

Αρετή Σίδερη, Λάκη Λογοθέτη, Δημήτρη Ψωμά και τους  τότε συμβούλους της ΔΕΠΟΚΑΛ Γεώργιο Μπουρδάρα  και Βασίλη Μελά οι οποίοι ψήφισαν ΟΧΙ στην παραπομπή του Προέδρου  μας ενώπιον του Δικαστηρίου. Επίσης ευχαριστούμε το Γιώργο Λογοθέτη -πρώην Δήμαρχο Απολλωνίων, το Χρήστο Σίδερη-παιδίατρο, τον συγχωριανό μας, πρώην υποστράτηγο Γιάννη Μαργέλη (Κούνελο) για την ηθική και χρηματική του υποστήριξη (ύψους 1000 ευρώ) και τον δικηγόρο κ. Χρυσοβαλάντη Καραλάγα  ο οποίος ανέλαβε την υπόθεσή μας.

 

Για το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *