Έρχονται τέσσερις νέοι μόνιμοι γιατροί στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Έρχονται τέσσερις νέοι μόνιμοι γιατροί στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Τέσσερις νέοι μόνιμοι γιατροί προσελήφθησαν και αναλαμβάνουν οσονούπω υπηρεσία στο Νοσοκομείο Λευκάδας, σύμφωνα με το παρακάτω Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε ο Διοικητής του Ιδρύματος:

Λευκάδα 12 Μαρτίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λευκάδας ανακοινώνει στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχομένων Υπηρεσιών Υγείας προς τους Πολίτες του νησιού, τέσσερις (4) νέες προσλήψεις Μόνιμων Ιατρών  στο Νοσοκομείο μας.

Πρόκειται για δύο (2) Καρδιολόγους (Επιμ.Α΄και Επιμ Β΄)  έναν (1) Παθολόγο Επιμ.Α΄   και έναν (1) Ακτινολόγο Επιμ.Β΄. που αναλαμβάνουν υπηρεσία μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ποτέ στο παρελθόν από την ίδρυση του ΕΣΥ δεν υπήρξαν τόσες προσλήψεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Η σχεδιασμένη από το Υπουργείο Υγείας πολιτική που υλοποιούμε σαν Διοίκηση έχει σαν κύριο στόχο την ανόρθωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και την αντιμετώπιση των υγειονομικών αναγκών  του λαού.

Οι πολίτες της Λευκάδας δεν είναι αμνήμονες. Έτσι δεν μπορούν να ξεχάσουν  την κατάσταση που επικρατούσε μέχρι το 2015 όταν  το Νοσοκομείο βρέθηκε στα πρόθυρα της λειτουργικής του κατάρρευσης. Συγκρίνουν και κρίνουν ποια είναι η πολιτική  που στηρίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και ποια  είναι η πολιτική που το κατεδαφίζει.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου

ΜΙΧΑΣ Σ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *