Λαϊκή Συνέλευση στην Εξάνθεια

Λαϊκή Συνέλευση στην Εξάνθεια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΝΘΕΙΑ

 

Στα πλαίσια των Λαϊκών Συνελεύσεων που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας της έγινε την Κυριακή 7/1/2018 η Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων στην Τοπική Κοινότητα Εξάνθειας.

Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Νικητάκης Μάρκος, ο Αντιδήμαρχος Σέρβος Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκογκάκης Γρηγόριος.

Λαϊκή Συνέλευση στην Εξάνθεια

  Σε μια κατάμεστη αίθουσα τη συζήτηση άνοιξε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Γράψας Ιωάννης κάνοντας απολογισμό των έργων. Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές τοποθετήσεις των κατοίκων .

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ενημέρωσαν για τις ενέργειες του Δήμου σχετικά με έργα που έχουν εκτελεσθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη με βάση τον προϋπολογισμό του 2018 (Σπίτι του Χωριού, έργα ύδρευσης, παρεμβάσεις εντός οικισμού, βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων – καθαριότητα, αγροτική οδοποιία κλπ.).

Επίσης ανακοινώθηκε η επιστολή του Δημάρχου, ο οποίος βρίσκονταν εκτός Λευκάδας, προς την Ένωση Εξανθειτών Λευκάδας σχετικά με την χρηματοδότηση της αποκατάσταση του δημοτικού κτηρίου (Σπίτι του Χωριού).

Οι παρευρισκόμενοι αιρετοί απάντησαν σε ερωτήσεις που τέθηκαν και κατέγραψαν τις προτάσεις του Προέδρου της Τ.Κ. Εξάνθειας και των κατοίκων.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *