Απάντηση του Επιμελητηρίου στην επιστολή της “Σταύρακας Α.Ε.”

Απάντηση του Επιμελητηρίου στην επιστολή της «Σταύρακας Α.Ε.»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ Α.Ε.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας πάντοτε και διαχρονικά υποστηρίζει τις επιχειρήσεις-μέλη του και ποτέ δεν έχει αναφερθεί δημοσίως εναντίον συναδέλφου-μέλους του φορέα μας. Οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει το λύνει σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους επιχειρηματίες-μέλη του και προσπαθεί ταυτόχρονα να στέκεται δίπλα σε ζητήματα που απασχολούν όλη την Λευκάδα.

To Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου του ΤΕΙ ζήτησε να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου. Στα πλαίσια της συζήτησης μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχθηκαν ήταν και αυτό της σίτισης.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος συζήτησε με την αντιπροσωπεία των φοιτητών για το γεγονός ότι τα μαθήματα, τα εργαστήρια και η σίτιση υλοποιούνται σε διαφορετικές κτηριακές εγκαταστάσεις. Υποστηρίζουμε ότι θα διευκόλυνε τη φοιτητική ζωή αν όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες (και η σίτιση) ήταν συγκεντρωμένες στον ίδιο χώρο.

Επιπλέον, οι φοιτητές ενημέρωσαν τον Πρόεδρο ότι σε κάθε σπουδαστή αντιστοιχεί το ποσό του 0,90€ για κάθε γεύμα του, ποσό με το οποίο βέβαια δεν μπορεί να υπάρχει αντικειμενική σίτιση. Για το λόγο αυτό, το Επιμελητήριο Λευκάδος θεωρεί ότι υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα σίτισης και θα πρέπει μέσα στις διεκδικήσεις των φοιτητών αλλά και όλων μας να είναι και η αύξηση του αντίστοιχου ποσού που αντιστοιχεί σε κάθε γεύμα.

Είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την βελτίωση και επίλυση των προβλημάτων και είμαστε πάντα υποστηρικτές της ενίσχυσης των τοπικών επιχειρηματιών που θα βοηθήσουν  την τοπική οικονομία.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *