Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πρόσκληση σε αρχαιρεσίες

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας, καλεί τα μέλη του, να προσέλθουν, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα, του εκλέγειν και του εκλέγεσθε,για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.).

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 από την 3μ.μ. μέχρι την 8μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου Λευκάδας, σύμφωνα με το Καταστατικό και τους Ν. 1712/87 και 2081/92.

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας, ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα του μέλους.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφιότητας στις εκλογές, για τα όργανα όπως ορίζονται: νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.), μπορεί να αποσταλεί έως και την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 24.00 στο mail του συλλόγου emporikossillogoslefkadas@gmail.com η με φαξ στο 2645 0 26450 αναγράφοντας τα στοιχεία του μέλους, για πού επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα και ένα τλφ. επικοινωνίας

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων, στις παραπάνω αρχαιρεσίες, κρίνεται απαραίτητη

Λευκάδα: 15-10-2017

Το Απερχόμενο Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *