Επίθεση αγέλης αδέσποτων σκύλων σε δίκυκλο μέσα στην πόλη!

Τροχαίο από επίθεση αδέσποτων σκύλων σε δίκυκλο μέσα στην πόλη

Ελάχιστα λεπτά μετά την επίθεση: Βλέπετε το μηχανάκι ακέραιο στο πεζοδρόμιο, ενώ το λευκό αυτοκίνητο είναι οδηγού που έσπευσε σε βοήθεια και που δίνει κατάθεση στο περιπολικό…

***

‘Αγιο είχε νεαρός οδηγός δικύκλου, εργαζόμενος στην κατ΄ οίκον διανομή (ντελιβεράς) γνωστού καταστήματος της πόλης μας, όταν διερχόμενος πριν από λίγο στην οδό Φλογαΐτη δέχτηκε επίθεση από αγέλη (6-7) αδέσποτων σκύλων! Αποτέλεσμα της πολυμέτωπης επίθεσης ήταν ο νεαρός να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στην άσφαλτο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί εμφανώς, ενώ προς βοήθειά του έσπευσε αμέσως ο οδηγός αυτοκινήτου που ακολουθούσε και είδε τα διαδραματιζόμενα.

Τροχαίο από επίθεση αδέσποτων σκύλων σε δίκυκλο μέσα στην πόλη

Αμέσως έσπευσε στο σημείο και όχημα της Πυροσβεστικής Λευκάδας (που βρίσκεται δίπλα), ενώ άμεσα κατέφθασε και περιπολικό της Αστυνομίας.

Το μηχανάκι τοποθετήθηκε στο παρακείμενο πεζοδρόμιο χωρίς εμφανείς ζημιές, ο νεαρός οδηγός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου ευτυχώς, δεν διαπιστώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός του και η Τροχαία πήρε τις σχετικές καταθέσεις απ΄ τους αυτόπτες μάρτυρες.

Τροχαίο από επίθεση αδέσποτων σκύλων σε δίκυκλο μέσα στην πόλη

Όπως άλλωστε έχει γράψει κατ΄ επανάληψη το ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ, το πρόβλημα με τους αδέσποτους σκύλους (στην πόλη και σε πολλά χωριά του νησιού μας) μεγαλώνει όλο και περισσότερο, αφού αυξάνεται συνεχώς κι ο πληθυσμός τους. Συνεπώς μόνο έκπληξη δεν αποτελεί η αποψινή επίθεση, ενώ όσο δεν λαμβάνονται μέτρα από τον Δήμο -που έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη- ώστε ν΄ αντιμετωπισθεί  με σοβαρότητα το πρόβλημα, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες επιθέσεις, πιθανότατα με τραγικά αποτελέσματα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *