Γοητευμένος απ΄την Λευκάδα δηλώνει ο κ. Αβραμόπουλος που αναχωρεί αυτή την ώρα

Ιδιωτική τελικά -όπως δηλαδή γράψαμε από χθες- ήταν η επίσκεψη του Επιτρόπου Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Λευκάδα, η οποία τερματίστηκε πριν από λίγο με την αναχώρησή του.

Συναντήσαμε σήμερα το πρωί τον κ. Αβραμόπουλο στην ήσυχη αυλή του ξενοδοχείου της πόλης “Αίγλη” στο οποίο διανυκτέρευσε, την ώρα που συνομιλούσε με τον βουλευτή Λευκάδας κ. Θανάση Καββαδά και τον συνεπώνυμό του πρώην βουλευτή και …πολλά άλλα, τοπικό “πατριάρχη” της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτη Καββαδά. Ευγενέστατος και γνωστός σαν άνθρωπος με κατανόηση στα ΜΜΕ ο Επίτροπος, δέχτηκε να μας μιλήσει για λίγο και να φωτογραφηθεί.  Έτσι μάθαμε ότι χθες βρέθηκε, επίσης ιδιωτικά, στην Αμφιλοχία και το θεώρησε σαν μια καλή ευκαιρία να περάσει κι απ΄τη Λευκάδα απ΄την οποία δηλώνει γοητευμένος, ότι δυστυχώς δεν γίνεται να παραμείνει περισσότερο παρότι πολύ θα το ήθελε κι ότι πρόκειται οσονούπω να αναχωρήσει.

Ευχαριστήσαμε τον κ. Αβραμόπουλο και του ευχηθήκαμε καλή δύναμη που του έλαχε να διαχειριστεί το πιο δύσκολο Ευρωπαϊκό πρόβλημα (της Μετανάστευσης) στην δυσμενέστατη αυτή συγκυρία, του ευχηθήκαμε επίσης  καλό ταξίδι και τον αφήσαμε να συνεχίσει την κουβέντα του με τα προαναφερόμενα πολιτικά πρόσωπα, απ΄τους οποίους και ζητάμε την κατανόησή τους για την αιφνίδια διακοπή της συζήτησής τους…

ΝΙΚΟΣ ΓΑΖΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *