Ρόδη Κράτσα: Η αντιπολίτευση υποτιμά την αυτοδιοίκηση

Ρόδη Κράτσα: Η αντιπολίτευση υποτιμά την αυτοδιοίκηση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ                                                                                                      05-05-2020

Τηλ.: 26613.6157

email: press2@pin.gov.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων: Η αντιπολίτευση υποτιμά την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού.

 

Η αντιπολίτευση υποτιμά την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Απέδειξε ότι χρησιμοποιεί το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο για μικροπολιτικά συμφέροντα και προσωπικές επιδιώξεις. Αδιαφορεί για την δυνατότητα και υποχρέωση  Δήμων και Περιφέρειας να συνεργαστούν με αλληλοεμπιστοσύνη, αλληλεγγύη και συνευθύνη μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων.

 

Με ίχνος αυτοκριτικής για την ανικανότητα της δικής του διοίκησης και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που υπηρέτησε ο κ. Γαλιατσάτος για να συντονίσουν τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις στα ΙΟΝΙΑ νησιά, να διαχειριστούν τις κρίσεις που προκάλεσαν και να προετοιμαστούν για την επόμενη ημέρα, καλεί με την συνήθη «εύκολη» πρακτική του σε ανταρσία και ανυποταξία στον νόμο. Ο «καλλίτερος» τρόπος για να αποφύγει ακόμη μία φορά τις ευθύνες του ο κ. Γαλιατσάτος για το παρελθόν και για το μέλλον.

 

Η Περιφερειακή Αρχή πιστεύει  στην κοινή μοίρα στο ΙΟΝΙΟ, στην συνύπαρξη και στην συνένωση των δυνάμεων για να υπηρετήσουμε καλλίτερα τις προοπτικές  της Περιφέρειας, την ανάπτυξη του κάθε νησιού, και τις ανάγκες των πολιτών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *