Ξ. Βεργίνης: Και το Μεγανήσι στο “ελάχιστο εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα”

Βεργίνης Ξεν.

Μια πολύ σημαντική είδηση που αφορά κυρίως το Μεγανήσι μας ήρθε από το γραφείο του Διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντα Βεργίνη:  Μας πληροφορεί πως εντάσσεται και το Μεγανήσι (μετά τον δήμο Λευκάδας) στο πιλοτικό πρόγραμμα του ελάχιστου εγγυημένου κοινωνικού εισοδήματος!

Με δεδομένο  ότι το πρόγραμμα προβλέπει την συμμετοχή ενός μόνο δήμου από την κάθε Περιφέρεια και ότι ο μοναδικός αυτός δήμος για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ήταν ο δήμος  Λευκάδας, είναι πραγματικά απορίας άξιο πως κατάφερε ο συμπατριώτης μας Διοικητής να εντάξει μαζί και το Μεγανήσι!

Σε κάθε περίπτωση όμως, το σημαντικό στην υπόθεση είναι το γεγονός της ένταξης, η οποία και μας γνωστοποιήθηκε με το παρακάτω έγγραφο: 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                           Αθήνα 18/11/2014
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ                                                                                                                                                        Αριθ. πρωτ: 216
ΠΡΟΣ: ΜΜΕ Λευκάδος

Ο Διοικητής του ΟΓΑ πληροφορεί ότι στο «Πιλοτικό Πρόγραμμα» ελάχιστου εγγυημένου κοινωνικού εισοδήματος, εντάσσεται και το Μεγανήσι και συνεπώς όλος ο Νομός της Λευκάδας.

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Δρ. Ξενοφών Βεργίνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *