Η ΚΕΔΕ παρέχει στους Δήμους πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης

Η ΚΕΔΕ παρέχει στους Δήμους πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης

Με πολύ γρήγορα αντανακλασικά και με επιστολή του προς όλους τους Δημάρχους, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του συστήματος τηλεδιάσκεψης που εξασφάλισε και παρέχει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος στους Δήμους.

Όπως αναφέρει, πρόκειται για το σύστημα Webex μέσω του οποίου οι Δήμοι μπορούν να οργανώσουν με απλό και αποτελεσματικό τρόπο τηλεδιασκέψεις για τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και των Επιτροπών. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται στους δήμους δωρεάν.
Για άλλη μια φορά και σ΄αυτές τις δύσκολες ημέρες του Κορωνοϊού η ΚΕΔΕ στέκεται αρωγός στο πλευρό των Δήμων για να συνεχίσουν την εύρυθμη λειτουργία τους στο πλευρό του πολίτη και αποδεικνύει μια ουσιαστική υποστήριξη.

Πολύ σημαντικό είναι ότι την τηλεδιάσκεψη μέσω webex μπορούν να την παρακολουθήσουν ως καλεσμένοι μέχρι 100.000 άνθρωποι και βέβαια να βγει και στο youtube. Μια δυνατότητα που ξεπερνάει τις δεκάδες ενστάσεις που εκφράστηκαν την προηγούμενη περίοδο καθώς οι τηλεδιασκέψεις που έγιναν μέχρι σήμερα και πολύ περισσότερο οι «δια περιφοράς» συνεδριάσεις δεν παρείχαν καμία δυνατότητα δημοσιότητας.

Διαβάστε όλη την επιστολή:

Προς
Όλους τους Δήμαρχους της Χώρας
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), συμβάλλοντας στη διαρκή προσπάθεια για τη διατήρηση της λειτουργίας των Δήμων, η οποία πλήττεται από την πανδημία του COVID-19, έχει εξασφαλίσει συνεργασία με τη Cisco για τη λειτουργία συστήματος Webex για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων σε κάθε Δήμο που αφορούν συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπών. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται χωρίς κανένα κόστος, δωρεάν.
Το σύστημα Webex αποτελεί τεχνολογία αιχμής της επικοινωνίας (με ήχο και εικόνα) από απόσταση.
Για τη λειτουργία του συστήματος στο Δήμο σας, παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε με email: ονοματεπώνυμο, το email και το τηλέφωνο συνεργάτη σας ο οποίος θα οριστεί ως υπεύθυνος λειτουργίας του εικονικού δωματίου επικοινωνίας και να τα αποστείλετε στo παρακάτω email: webex@kedke.gr.
Ευχόμενοι η τεχνολογία να βοηθήσει το δύσκολο – στην παρούσα φάση – έργο μας.

Πηγή:www.myota.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *