Η Επτανησιακή συνομοσπονδία έκοψε την πίτα

Η Επτανησιακή συνομοσπονδία έκοψε την πίτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

 

Σε εγκάρδιο κλίμα, παρουσία εκπροσώπων Ομοσπονδιών, Ενώσεων και Συνδέσμων Επτανησίων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας στην αίθουσα της Ένωσης των Απανταχού Ιθακησίων στην Αθήνα, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020.

Η εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας και Πρόεδρος της Ένωσης των Απανταχού Ιθακησίων κα Γρηγορίου Αικατερίνη, η οποία εστίασε στη μακρόχρονη και αγαστή συνεργασία των Ιδρυτικών Σωματείων που  έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία του Ανώτατου Οργάνου της Επτανήσου, τονίζοντας, ότι η μεγαλύτερη επιτυχία, είναι η ίση εκπροσώπηση των νησιών της, σε αυτό.

Η Επτανησιακή συνομοσπονδία έκοψε την πίτα

Εν συνεχεία, χαιρετισμό απηύθυναν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας: οι τέως Πρόεδροι κος Λογοθέτης Θεοφύλακτος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων & κα Σαμίου – Φλωροπούλου Βασιλική Πρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών, η Γεν. Γραμματέας κα Σαρακίνη – Μεντζελοπούλου Στυλιανή Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ζακυνθίων Αθήνας «Ο Άγιος Διονύσιος», ο Ταμίας κος Μαντζαβίνος Γεράσιμος Αντιπρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Παξίων «Ο Άγιος Χαράλαμπος»,  ο Αν. Γραμματέας κος Σωτήρχος Ιωάννης Αντιπρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών, ο Αν. Ταμίας κος Κοντογεώργης Χαράλαμπος  Β΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων, και τα μέλη Δ.Σ., κα Αλεξανδράτου – Δελλαπόρτα Άννα  Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Φαρακλάδων «Η Εύγερος» Κεφαλλονιάς,  κος Χειρδάρης Σπυρίδων Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής «Ιωάννης Καποδίστριας», Κονιδάρη Ελπίδα – Ταμίας της Ένωσης των Απανταχού Ιθακησίων, Κοσμάτου Βαρβάρα, μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Φαρακλάδων «Η Εύγερος» Κεφαλλονιάς.

Ευχές για τη νέα χρονιά, απηύθυνε από το βήμα και ο κος Παναγής Λυκούδης, Ιδρυτικό Μέλος της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, – Γ. Γραμματέας του Συλλόγου των Απανταχού Φαρακλάδων «Η Εύγερος» Κεφαλλονιάς, και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι Επτανησιακών Σωματείων  που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Η Επτανησιακή συνομοσπονδία έκοψε την πίτα

Το τυχερό φλουρί έπεσε στην Ένωση Απανταχού Παξίων δια του εκπροσώπου της, κου Μαντζαβίνου Γεράσιμου, ο οποίος παρέλαβε από την Πρόεδρο ως αναμνηστικό δώρο το Λεύκωμα, «Ιόνια Νησιά Άνωθεν», του Φωτογράφου Γιάννη Γιαννέλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *